Alberto Bettiol, de winnaar van vorig jaar.
Volledig scherm
Alberto Bettiol, de winnaar van vorig jaar. © Photo News

Ronde van Vlaanderen op 19 september? Primus Classic wil plaats afstaan

WielrennenKrijgt de Ronde van Vlaanderen hulp uit ­onverwachte hoek? De organisatie van de Primus Classic is bereid, mits compensatie, om zijn datum af te staan. Als de UCI geen oplossing vindt, kan de Ronde op zaterdag 19 september gereden worden.

9 reacties

 • Geert Van de Moortele

  2 jaar geleden
  Ik ben al aan het trainen en ik zal top zijn !!
 • Fonny Labie

  2 jaar geleden
  een voorjaarsklassieker in September is niet hetzelfde en niet wenselijk. Laat de wedstrijden zoals ze in normale omstandigheden worden gereden staan en schaf af zolang het nodig is om corona beest te verslaan, inclusief de tour
 • maarten mouton

  2 jaar geleden
  Vreemd dat heel wat organisatoren toch nog verwachten dat er dit jaar nog gesport gaat worden. Tegen dan is het virus nog niet volledig weg dus is het risico te groot om dit te doen.
 • Richard Van Cauwenberghe

  2 jaar geleden
  Willen ze nu echt voor puur geldgewin de Ronde van Vlaanderen organiseren en de buitenlanders van overal in Europa en erbuiten de mensen in winkels, hotels, cafés, restaurants, warenhuizen in Vlaamse Ardennen laten besmetten ? Hebben we van de Italiaanse skivakantie oorden nog niet genoeg geleerd, of maakt geldgewin mensen dom en blind ? Dat het wielercircus anders niet kan overleven ? Ze spuiten, slikken, liegen, bedriegen en verdienden bakken geld. Voor gewone burger is het ook crisis.
 • geert tiebergyn

  2 jaar geleden
  Peter Vanpeteghem is een grote kampioen, dat hij zijn koers wil af staan voor Flanders mooiste