Volledig scherm
© AFP

Roglic houdt na verschroeiende aanval Carapaz nét stand en volgt zichzelf op als Vuelta-winnaar, laatste bergrit prooi voor Gaudu

VueltaPrimoz Roglic volgt (zonder ongelukken) zichzelf op als winnaar van de Ronde van Spanje. De Sloveen hield na een verschroeiende aanval van Richard Carapaz net stand in de laatste bergrit, die een prooi was voor David Gaudu.

8 reacties

 • marnix laureyns

  2 maanden geleden
  Had Belgie maar een ronde renner als Roglic !  En Frankrijk heeft 2 talentvolle jongeren Gaudu en  Martin.  En wij Belgen het wielerland zeggen ze .  Misschien Evenpoel  .
 • eric reynebeau

  2 maanden geleden
  Wie zich de vraag stelt waarom renners van Movistar Roglic geholpen hebben . Carapaz heeft bij Movistar gezeten , heeft de ploeg verlaten voor Ineos. Achteraf heeft hij in interviews Movistar met de grond gelijk gemaakt omwille van slechte mentaliteit. Wees maar zeker dat Mas vanuit de volgwagen commando kreeg om te rijden tegen Carapaz . De zwartmakerij van Carapaz aan het adres van Movistar kost hem de Vuelta 2020.
 • eduard janssens

  2 maanden geleden
  De steun van Movistar lag   er vinger dik bovenop , alleen is   hij niks waard 
 • Walter Van den Reeck

  2 maanden geleden
  morele winnaar is Carapaz, kan er mij iemand van de "koerskenners" hier eens uitleggen waarom die 2 pipo's van Movistar kop gaan trekken voor Roglic terwijl er voor hen niets te winnen of te verliezen valt, centen van Jumbo-Visma  misschien
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Zonder geluk vaart niemand wel.
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"