Van der Poel en De Vlaeminck.
Volledig scherm
PREMIUM
Van der Poel en De Vlaeminck. © Photo News/Belga

Roger De Vlaeminck genoot van impressionante Van der Poel: “Mathieu won deze Strade Bianche… vorige week zondag al, in Kuurne-Brussel-Kuurne”

Strade BiancheThese are the days, voor Roger De Vlaeminck. Laaiend enthousiast volgde hij in zijn knusse zetel thuis in Kaprijke een geweldige koers, genaamd Strade Bianche. Met een geweldige winnaar, genaamd Mathieu van der Poel. En met een verrassende conclusie tot gevolg.

25 reacties

 • Antoine Van De Velde

  1 maand geleden
  Mathieu stak er met kop en schouders bovenuit lees ik hier, waarom is hij dan niet alleen naar de laatste kilometer gereden ?? Mathieu heeft door een ploegmaat in de vroege vlucht en twee ploegmaten in de eerste achtervolgende groep toch een beetje krachten kunnen sparen. Zeer knap gedaan van de ploeg en fantastisch afgemaakt van Mathieu dat wel.
 • Cor Dierckx

  1 maand geleden
  Luc Vekens R.D.V. wel zonder doping anders was hij recordhouder geweest samen met de Keizer van Herentals zijn ze ongenaakbaar in het wielrennen.
 • luc Van der Looy

  1 maand geleden
  @Hendrik Dymarkowski, iedereen uit het wiel rijden dat kon ook R D Vlaeminck en ook ene R V Looy. Mocht je het vergeten zijn: RDV heeft wel na E Merckx het meeste aantal monumenten gewonnen en dan ook nog allemaal evenzo Rik Van Looy. En daar kan Tommeke Boonen nog een puntje aan zuigen, geen LBL, geen MSR,en geen RvLombardije voor Tommeke!
 • rudy baeken

  1 maand geleden
  Kijk nu al uit naar de volgende wedstrijden. Top koers gisteren!
 • Dirk Zwartenbriek

  1 maand geleden
  De beste heeft zeker gewonnen 🙌
 1. Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”
  Play
  HLN Sportcast

  Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”

  15:58
 2. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00