Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ritzege én leiderstrui: Roglic slaat dubbelslag in eerste Vuelta-etappe op Spaanse bodem

VueltaEn of hij hersteld is van zijn val in de Tour. Primoz Roglic sloeg een dubbelslag in de vierde etappe van de Vuelta. De Sloveen had het beste eindschot in huis op de pittige aankomst in Laguardia, Remco Evenepoel eindigde als achtste.

17 reacties

 • Gerrit defreyne

  5 maanden geleden
  Jumbo Visma is momenteel de beste ploeg ter wereld. Straks komen de praatjes. Helaas in een wereld waar geld overvloedig rolt zijn geen grenzen. Geef alle renners morgen een Briek Schotte fiets , tooi hen met die kledij uit die tijd, geef hen dezelfde voeding. Het zal veel veiliger zijn door kleinere snelheid en het zal voor iedereen gelijk zijn. Helaas dit is utopie. Zoals altijd zal het kapitaal het halen. Want wie zou nu nog een Briek Schotte fiets kopen?
 • Gerry Cle

  5 maanden geleden
  Een sterke Pedersen, een nog sterkere Roglic en een zeer verstandige Remco. Zoveel mogelijk tijdverlies beperken en toeslaan in etappes die u beter liggen.
 • Staf Vandiependael

  5 maanden geleden
  Roglic speelt een mooi psychologisch,,, spelletje dat van vandaag zal hem nog zuur opbreken zeker in de tijdrit, dat hebben we al eens in de tour gezien een ronde win je in drie weken, Verstandig gekoerst Remco
 • Marcus Camps

  5 maanden geleden
  Roglic heeft minder met krachten gemorst dan de anderen. Hij was gewoon beter.
 • Jan De Greef

  5 maanden geleden
  Marcel als het verschil kleiner is dan een seconde krijgt men dezelfde tijd maar de honderdsten tellen wel degelijk mee in geval van gelijke stand op het einde
 1. Van Aert heeft de blik van de killer, Van der Poel snuift en trekt de bovenlip op: waarom het WK in Hoogerheide het spannendste in jaren wordt
  PREMIUM
  Veldrijden
  20

  Van Aert heeft de blik van de killer, Van der Poel snuift en trekt de bovenlip op: waarom het WK in Hoogerhei­de het spannend­ste in jaren wordt

  De ene zijn ogen schoten vuur. De andere trok de hele tijd zijn bovenlip op. Na de demonstraties van Wout van Aert (28) en Mathieu van der Poel (28) kondigt het WK veldrijden van komende zondag in Hoogerheide zich aan als een thriller. “Verrast kan ik niet meer worden: ik weet dat Mathieu er zal staan”, aldus Van Aert. “Ik denk niet dat één zo’n versnelling als gisteren zal volstaan om Wout te verslaan”, zegt Van der Poel dan weer. Dit wordt het spannendste WK in jaren.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?
  25

  Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?

  Komend weekend is Hoogerheide het toneel voor de wereldkampioenschappen veldrijden. De apotheose van de crosswinter, met bij de mannen elite het verwachte titanenduel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Heeft u nog geen kennisgemaakt met het parcours? Of weet u niet precies wie (en in welke categorie) aan de start verschijnt? Met onderstaande gids bent u helemaal mee. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de Gouden Cross en kans maken op fantastische prijzen!
 3. Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  31

  Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”

  Winst voor Van Aert in Hamme. Een zege voor Van der Poel in Besançon. De ‘Grote Twee’ zijn klaar voor het WK veldrijden. Het parcours in Hoogerheide is mee uitgetekend door Adrie - vader van Mathieu. Kan dat wel? Onze columnist Niels Albert ziet er geen graten in. “Volgens mij neemt Wout ook probleemloos een balk van 40 centimeter” Wat beslist dan wel over winst of verlies?