Renster neemt verkeerde afslag in Brabantse Pijl en belandt op Brusselse ring

WielrennenZoek in de daguitslag van de Brabantse Pijl voor vrouwen niet naar Olivija Baleisyte. De 22-jarige Litouwse haalde de finish namelijk niet. De reden voor de opgave was opvallend: Baleisyte had tijdens de wedstrijd een verkeerde afslag genomen en belandde tussen het verkeer op de Brusselse ring.

9 reacties

 • Sobek Wessels

  3 weken geleden
  Wat gaat er op dat moment in haar hoofd om denk ik dan ? Ook blijft ze met gevaar voor haar eigen leven gewoon op de Rijbaan rijden inplaats van op de pechstrook ?
 • Johan De kegel

  3 weken geleden
  Maar ze zal brussel kuurne brussel wel winnen...ha..ha
 • Jeffrey Deekers

  3 weken geleden
  En omdraaien in plaats van een autosnelweg op te rijden was geen optie?
 • Marc Gabriels

  3 weken geleden
  Ze houdt de pechstrook vrij zoals het moet en zet zich uiterst rechts op de rijbaan , waarschijnlijk zien de aanduidingen voor een autostrade in Litouwen er iets anders uit !
 • Joris Claes

  3 weken geleden
  Hopelijk krijgt die een boete in de bus. Dit had veel erger kunnen aflopen voor haar en voor de bestuurders rondom haar. Parket als jullie toch graag zelf onderzoeken starten, begin dan maar alvast.
 1. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  15:23
 2. Philippe Clement hard voor zijn team na inzinking: “Dit heb ik nog nooit gezien”
  Play
  Club Brugge
  29

  Philippe Clement hard voor zijn team na inzinking: “Dit heb ik nog nooit gezien”

  0:35