.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News/rv

REMCO, ZO IS HIJ ECHT: DEEL 3. De voetbaljaren van Evenepoel: “Geduldig blijven”, zei Van Holsbeeck. Maar Remco's geduld was op

WielrennenOp de fiets wint Remco Evenepoel zowat elke koers waaraan hij meedoet. Maar wie is de mens achter het fenomeen dat ook in de Vuelta weer hoge ogen gooide? Met de hulp van verschillende bevoorrechte kroongetuigen gaan we op zoek naar een kant die u nog niet kende. Vandaag deel 3: de voetballer. “Remco wilde keeper worden. Met handschoenen van vijf maten te groot."

5 reacties

 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  En of hij gelijk had! Van Holsbeeck was maar in één ding geïnteresseerd: zoveel mogelijk centjes verdienen maar aan Remco heeft hij zich duidelijk mispakt.
 • danny vermeire

  2 maanden geleden
  Heel goede renner. Heeft nu al een palmares om U tegen te zeggen. Hij verdiende een goeie 200.000€ om de Vuelta te winnen. Als voetballer heb je dit wekelijks zonder risico en zonder in het rood te gaan.
 • Heimo Davidts

  2 maanden geleden
  Goede keuze gemaakt. Beter wielrenner dan pottestamper bij die ploeg. Maar blijven zeggen geduld hebben en er gebeurde niets. Nu heb je al overwinningen voor jou,anders had je niets. Proficiat voor je goede keuze. Top gast.
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Zeer wispelturig in zijn voetbal jaren, gelukkig gaat het nu wel iets beter.
 • Pieter geens

  2 maanden geleden
  Top kerel!