Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Remco Evenepoel zingt en is orkestmeester op z’n eigen feestje met viking-clap: “Het was overweldigend”

WIELRENNENGloriedag voor Remco Evenepoel. De wereldkampioen wielrennen en winnaar van de voorbije Vuelta werd gehuldigd in thuisgemeente Dilbeek en mocht ook het balkon van het stadhuis in Brussel op. Een volgelopen Grote Markt maakte het feestje compleet.

63 reacties

 • Koen Wauters

  4 maanden geleden
  Van Halen, het is niet alleen het WK, maar ook een grote ronde en een monument en nog andere koersen dit jaar. Slechts 3 renners hebben het hem ooit voorgedaan. Is wel vrij uitzonderlijk. Beter dit vieren dan rode duivelkes die nog niks gewonnen hebben en veel beter betaald worden. Of niet?
 • milan hellinckx

  4 maanden geleden
  Dikke proficiat . Al waren we er niet bij , we hebben een fijne namiddag beleefd dankzij HLN.
 • René Van Halen

  4 maanden geleden
  Uiteraard mag het winnen van een WK gevierd worden, maar ik vind dat men in België toch lichtjes overdrijft. Maar in het land der blinden is eenoog nu eenmaal de koning. En als mensen dit graag doen, waarom niet?
 • Eddy Bosch

  4 maanden geleden
  Breek niet af en wees niet jaloers op wat je zelf graag zou verwezenlijken maar het niet kan.
 • Helene Van der Heyden

  4 maanden geleden
  Mag geld kosten lees moeten er van genieten ik vind daar niets aan sport word belangrijker dan inflatie op die manier kunt ge er natuurlijk over zwijgen dat wij al die show mee betalen.Een arbeider aan lopende band presteerde zeker zoveel en verdiend minder.Mensen die voor ons huisvuilophaling zorgen bv komen nooit op balkon in Brussel .
 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”