Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Remco Evenepoel zingt en is orkestmeester op z’n eigen feestje met viking-clap: “Het was overweldigend”

WIELRENNENGloriedag voor Remco Evenepoel. De wereldkampioen wielrennen en winnaar van de voorbije Vuelta werd gehuldigd in thuisgemeente Dilbeek en mocht ook het balkon van het stadhuis in Brussel op. Een volgelopen Grote Markt maakte het feestje compleet.

63 reacties

 • Koen Wauters

  2 maanden geleden
  Van Halen, het is niet alleen het WK, maar ook een grote ronde en een monument en nog andere koersen dit jaar. Slechts 3 renners hebben het hem ooit voorgedaan. Is wel vrij uitzonderlijk. Beter dit vieren dan rode duivelkes die nog niks gewonnen hebben en veel beter betaald worden. Of niet?
 • milan hellinckx

  2 maanden geleden
  Dikke proficiat . Al waren we er niet bij , we hebben een fijne namiddag beleefd dankzij HLN.
 • René Van Halen

  2 maanden geleden
  Uiteraard mag het winnen van een WK gevierd worden, maar ik vind dat men in België toch lichtjes overdrijft. Maar in het land der blinden is eenoog nu eenmaal de koning. En als mensen dit graag doen, waarom niet?
 • Eddy Bosch

  2 maanden geleden
  Breek niet af en wees niet jaloers op wat je zelf graag zou verwezenlijken maar het niet kan.
 • Helene Van der Heyden

  2 maanden geleden
  Mag geld kosten lees moeten er van genieten ik vind daar niets aan sport word belangrijker dan inflatie op die manier kunt ge er natuurlijk over zwijgen dat wij al die show mee betalen.Een arbeider aan lopende band presteerde zeker zoveel en verdiend minder.Mensen die voor ons huisvuilophaling zorgen bv komen nooit op balkon in Brussel .
 1. “Dat vliegen leek wel eindeloos te duren”: Stijn Steels likt wonden na zware val in Gentse Zesdaagse, maar blijft strijdvaardig
  Play
  Wielrennen
  6

  “Dat vliegen leek wel eindeloos te duren”: Stijn Steels likt wonden na zware val in Gentse Zesdaagse, maar blijft strijdvaar­dig

  Heel slecht nieuws voor Stijn Steels. De 33-jarige West-Vlaming kwam gisteravond hard ten val in de Gentse Zesdaagse. Hij heeft daarbij drie ribben en twee ruggenwervels gebroken, daarbovenop heeft hij ook een long gekneusd. Wellicht betekent dit het einde van zijn carrière, want welke ploeg wil een zwaar geblesseerde renner nu een nieuw contract aanbieden? De renner blijft kalm: “Het zou jammer zijn als mijn carrière gedaan is, maar dat is dan maar zo.”