Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Remco Evenepoel zingt en is orkestmeester op z’n eigen feestje met viking-clap: “Het was overweldigend”

WIELRENNENGloriedag voor Remco Evenepoel. De wereldkampioen wielrennen en winnaar van de voorbije Vuelta werd gehuldigd in thuisgemeente Dilbeek en mocht ook het balkon van het stadhuis in Brussel op. Een volgelopen Grote Markt maakte het feestje compleet.

63 reacties

 • Koen Wauters

  2 maanden geleden
  Van Halen, het is niet alleen het WK, maar ook een grote ronde en een monument en nog andere koersen dit jaar. Slechts 3 renners hebben het hem ooit voorgedaan. Is wel vrij uitzonderlijk. Beter dit vieren dan rode duivelkes die nog niks gewonnen hebben en veel beter betaald worden. Of niet?
 • milan hellinckx

  2 maanden geleden
  Dikke proficiat . Al waren we er niet bij , we hebben een fijne namiddag beleefd dankzij HLN.
 • René Van Halen

  2 maanden geleden
  Uiteraard mag het winnen van een WK gevierd worden, maar ik vind dat men in België toch lichtjes overdrijft. Maar in het land der blinden is eenoog nu eenmaal de koning. En als mensen dit graag doen, waarom niet?
 • Eddy Bosch

  2 maanden geleden
  Breek niet af en wees niet jaloers op wat je zelf graag zou verwezenlijken maar het niet kan.
 • Helene Van der Heyden

  2 maanden geleden
  Mag geld kosten lees moeten er van genieten ik vind daar niets aan sport word belangrijker dan inflatie op die manier kunt ge er natuurlijk over zwijgen dat wij al die show mee betalen.Een arbeider aan lopende band presteerde zeker zoveel en verdiend minder.Mensen die voor ons huisvuilophaling zorgen bv komen nooit op balkon in Brussel .
 1. Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudige wereldkampioen op in jouw Gouden Cross-ploeg?
  Gouden Cross
  1

  Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudi­ge wereldkam­pi­oen op in jouw Gouden Cross-ploeg?

  Zondag maakt Mathieu van der Poel zijn langverwachte rentree in het veld. De viervoudige wereldkampioen komt aan de start van de Wereldbekermanche in Hulst. Samen met Wout van Aert - op wie we nog een week moeten wachten - is Van der Poel de duurste renner in de Gouden Cross, maar hij is een garantie op veel punten. Neem jij onze noorderbuur op in jouw (nieuwe of bestaande) Gouden Cross-ploeg? Of neem je een risico en laat je Van der Poel links liggen?
 1. Niels Albert brandt Vanthourenhout, Sweeck en co vooruit in strijd tegen ‘Grote Drie’: “Geloof erin en vécht”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  1

  Niels Albert brandt Vanthouren­hout, Sweeck en co vooruit in strijd tegen ‘Grote Drie’: “Geloof erin en vécht”

  Onze columnist Niels Albert zag dit weekend de rentree van de wereldkampioen in het veld. Was het in Merksplas duidelijk dat hij nog niet zoveel op de crossfiets had gezeten, dan zag je daar zondag in Overijse niet veel meer van, klinkt het. Maar het idee dat Pidcock vanaf volgend weekend moeilijk te verslaan zal zijn, daar doet onze columnist niet aan mee. “Als Vanthourenhout in Overijse één belangrijk signaal gaf, dan is het wel dat het kán.” Ook als Van der Poel en Van Aert terugkeren. Vandaar zijn warme oproep: “Werp niet bij voorbaat de handdoek.”