Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Remco Evenepoel wint Ronde van Burgos na derde plek in slotrit: “De hoogte was niet echt mijn ding”

WielrennenRemco Evenepoel heeft de Ronde van Burgos gewonnen. De eindzege van de 20-jarige Belg kwam in de slotrit niet meer in gevaar. Evenepoel finishte als derde in de laatste etappe, die een prooi was voor Iván Ramiro Sosa.

6 reacties

 • Eddy baert

  12 maanden geleden
  Top talent,hopelijk kan de koers worden voorgezet in deze moeilijke tijden(corana) zodat we nog vele successen kunnen zien en genieten van Remco en Wout.
 • Graziella Maes

  12 maanden geleden
  Echt toptalent. Dikke proficiat
 • Patrick Vandeputte

  12 maanden geleden
  Hoezo, terug met de voetjes gezet? In de rit 3de op 10 seconden van de winnaar en zelf eindwinnaar.
 • Roni Van Audenaerde

  12 maanden geleden
  Proficiat Remco, verzorg je goed,en er zullen nog veel succes volgen. Doe zo verder man en we zullen nog veel plezier aan jou beleven. Roni Van Audenaerde.
 • jos meurrens

  12 maanden geleden
  Toch een lesje voor Remco. Vandaag werd hij weer met beide voetje op de grond gezet.
 1. Mooi gebaar: emotionele papa Evenepoel overhandigt cheque aan voorzitter van Luikse supportersclub die alles verloor bij overstromingen
  Play
  Olympische Spelen
  4

  Mooi gebaar: emotionele papa Evenepoel overhan­digt cheque aan voorzitter van Luikse supporters­club die alles verloor bij overstro­min­gen

  Een emotioneel moment deze ochtend in het kamp van Remco Evenepoel. Zijn familie en fans zamelden geld in ten voordele van de voorzitter van een supportersclub uit Luik. “Iedereen weet wat er deze week in Luik gebeurd is”, vertelde papa Patrick. “We hebben iemand van de supportersclub uit Luik, een bestuurslid, die alles kwijt is. Het bedrag dat jullie hebben ingezameld, schenken we integraal aan René. Een bedrag van 5.000 euro.”
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.