Remco Evenepoel wint in Noorwegen na sprint bergop en veelvuldige plaspauzes: “Onderweg 10 à 15 keer gestopt om te plassen”

WielrennenRemco Evenepoel heeft nog maar eens zijn kunnen getoond. In de openingsetappe van de Ronde van Noorwegen won hij met een machtige sprint bergop. Evenepoel ging van ver aan en hield stand tot aan de streep. Hij is ook meteen de eerste leider in het klassement.

10 reacties

 • patrick isenborghs

  3 maanden geleden
  zeker knappe overwinning , proficiat !!!
 • Sam Bedfort

  3 maanden geleden
  En weer zijn er die deze overwinning moeten minimaliseren. Het is voorbereiding op de ronde vN Spanje. En hij was de beste, zeker beter dan de negatieve mensen hier.
 • paul peeters

  3 maanden geleden
  Tof Remco, leuk te zien dat belgische renners succes hebben. Dat kan je moeilijk zeggen van onze landgenoten in de giro die blinken door afwezigheid
 • Vicky Vermeulen

  3 maanden geleden
  Reactie op Roger Geoghenhart is daar ook en heeft vorig jaar de Giro gewonnen en een sterke ploeg ineos bizarre kermiskoers
 • glenn wouters

  3 maanden geleden
  Mensen die zulk een koers vergelijken met een kermiskoers worden zelf nog gedubbeld op de paardenmolen. Knappe zege, die pakken ze niet meer af.
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.