Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © Photo News

Remco Evenepoel wil zich niet vergalopperen in de jacht op zijn grote doelen: “Ik móet naar mijn lichaam luisteren, of ik riskeer de weerbots”

WielrennenTuurlijk wil hij knallen in 2021, zo hard mogelijk. En het land opnieuw in vervoering brengen. Maar op de drempel van een nieuw jaar vol waanzinnige dromen, vraagt Remco Evenepoel (20) ook... geduld. “Dat ik me niet zal kunnen intomen? Het móet gewoon. Of ik riskeer straks de weerbots.” Evenepoel praat ook over zijn lichamelijke metamorfose, waarom hij snel weer koers zet richting Spanje en de terugkeer van Mark Cavendish. 

14 reacties

 • Rudi Pieters

  2 jaar geleden
  Iedereen die koerst koerst om te winnen als de benen goed zijn moet hij blijven koersen zoals hij nu koerst zet hem op Remco mijn mening
 • Patrick de Laet

  2 jaar geleden
  Die twee straffe mannen , Wout en Mathiue rijden ook maar de tour vanaf hun 25 ste , zie Bernal ? Schef patat ook gestart op zijn 21 ste en jaar daarna gedaan . Nog tijd genoeg Remco
 • Eduard Vanderheyden

  2 jaar geleden
  Remco wil.. Hij zal doen wat de ploegleiding opdraagt. In ruil krijgt hij zijn loon. Er zijn nog andere renners in deze ploeg.
 • jan pieter

  2 jaar geleden
  komt toch zo graag in de belangstelling ! zeker steengoede renner
 • Lucie Peetermans

  2 jaar geleden
  Moet ook leren eens gewoon mee te rijden in een peloton, niet steeds alles willen winnen. Een paar doelen stellen en daar alles op zetten. Zeker geen waanzinnige risico's nemen. Is gemaakt voor het echte grote werk.
 1. “Ik heb dat toch een beetje licht opgenomen”: Tim Merlier neemt al meteen voor drie weken afscheid van pas geboren zoon Jules
  Wielrennen
  29

  “Ik heb dat toch een beetje licht opgenomen”: Tim Merlier neemt al meteen voor drie weken afscheid van pas geboren zoon Jules

  Zijn papa is coureur. Zijn mama is de dochter van Frank Vandenbroucke, de veel te vroeg gestorven renner die ook een beetje god was, of het scheelde niet veel. Of de kleine Jules Merlier, zoontje van Tim Merlier en Cameron Vandenbroucke, genetisch is voorbestemd zal de toekomst uitwijzen. Zeker is: twee verrukte ouders zullen het lastig hebben wanneer papa Tim volgende week naar de Ronde van Oman vertrekt.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.