Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © Photo News

Remco Evenepoel wil zich niet vergalopperen in de jacht op zijn grote doelen: “Ik móet naar mijn lichaam luisteren, of ik riskeer de weerbots”

WielrennenTuurlijk wil hij knallen in 2021, zo hard mogelijk. En het land opnieuw in vervoering brengen. Maar op de drempel van een nieuw jaar vol waanzinnige dromen, vraagt Remco Evenepoel (20) ook... geduld. “Dat ik me niet zal kunnen intomen? Het móet gewoon. Of ik riskeer straks de weerbots.” Evenepoel praat ook over zijn lichamelijke metamorfose, waarom hij snel weer koers zet richting Spanje en de terugkeer van Mark Cavendish. 

14 reacties

 • Rudi Pieters

  9 maanden geleden
  Iedereen die koerst koerst om te winnen als de benen goed zijn moet hij blijven koersen zoals hij nu koerst zet hem op Remco mijn mening
 • Patrick de Laet

  9 maanden geleden
  Die twee straffe mannen , Wout en Mathiue rijden ook maar de tour vanaf hun 25 ste , zie Bernal ? Schef patat ook gestart op zijn 21 ste en jaar daarna gedaan . Nog tijd genoeg Remco
 • Eduard Vanderheyden

  9 maanden geleden
  Remco wil.. Hij zal doen wat de ploegleiding opdraagt. In ruil krijgt hij zijn loon. Er zijn nog andere renners in deze ploeg.
 • jan pieter

  9 maanden geleden
  komt toch zo graag in de belangstelling ! zeker steengoede renner
 • Chris Peetermans

  9 maanden geleden
  Moet ook leren eens gewoon mee te rijden in een peloton, niet steeds alles willen winnen. Een paar doelen stellen en daar alles op zetten. Zeker geen waanzinnige risico's nemen. Is gemaakt voor het echte grote werk.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.