Remco Evenepoel wil plooien met Van Aert helemaal gladstrijken: “Er komt een privégesprek. Het is tijd om dat hoofdstuk af te sluiten”

WielrennenRemco Evenepoel heeft zijn programma voor komend seizoen bekendgemaakt. De kopman van Quick.Step-Alpha Vinyl start in de Ronde van Valencia en zal hoogstwaarschijnlijk de Vuelta betwisten. Opvallend: op de persdag van zijn ploeg kwam hij ook terug op het akkefietje tussen hem en Van Aert. “Er is nooit ruzie geweest tussen ons”, vertelde hij.

61 reacties

 • Joeri Hermans

  4 maanden geleden
  Niet doen Wout die gast is niet te vertrouwen!
 • patrick isenborghs

  4 maanden geleden
  Erwin Hyndrikx iedere ploegbaas hoopt stiekem dat 1 van zijn renners de wk trui kan pakken , niet enkel lefevre , en het is niet remco die een rekening hoeft te betalen aan VA maar net andersom. 2 Jaar na elkaar zat hij de ganse wedstrijd in een zetel & kan het ploegwerk niet afmaken. Op zich geen schande zilver is ook mooi maar als renner kun je beter vriend dan vijand zijn met lefevre want die heeft voor alle klassiekers enkele renners beschikbaar die een finale tegen u kunnen rijden
 • ivo vandevonder

  4 maanden geleden
  Remco moet niks uitpraten met WVA..Remco heeft zijn job in WK perfect gedaan ...het is WVA die zich moet verontschuldigen door niet vroegtijdig te melden dat hij niet de benen had ...dan zou of Remco of Stuyven wk zijn..
 • Peeters Francis

  4 maanden geleden
  Keer of draai het zoals jullie willen maar Wv Aert had niet de benen om te winnen, dat zei hij zelf na de wedstrijd.
 • Erwin Hyndrikx

  4 maanden geleden
  Vroeg of laat zal dat toch eens spelen. Lefevre's opdracht was duidelijk: het moest een QS worden die wereldkampioen werd... Of het op lange termijn de juiste tactiek was.. de toekomst zal het uitwijzen, maar Remco heeft een zware rekening opengezet met Van Aert (en die weet dat en hij heeft tijd denk ik). Los van dat zijn beiden zeer goede coureurs, met Lefevre in een hoofdrol.