Remco Evenepoel kende een "halve offday" in Zwitserland.
Volledig scherm
Remco Evenepoel kende een "halve offday" in Zwitserland. © PhotoNews/VTM

Remco Evenepoel wil klassement in Zwitserland nog niet opgeven na halve off-day: “Op zich... twee minuten...”

WielrennenSlechte dag voor Remco Evenepoel in de Ronde van Zwitserland. In de finale ging het bergop te snel voor onze landgenoot, die last had van de hitte. Hij verloor uiteindelijk ruim 2 minuten op de belangrijkste klassementsmannen. De ritwinst was na een loodzware dag voor Alexandr Vlasov (BORA-hansgrohe), die ook de nieuwe leider is.

56 reacties

 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  Op zijn leeftijd zou ik zijn palmares al willen , Een grote ronde winnen of niet , hij zal nog veel zegevieren . Kan een stukje hardfietsen en zal er nog veel afrijden zoals hij bij de beloften deed . Met Wout , Remco , Thibau Nys en nog enkele anderen zitten we goed voor de komende jaren ! Het wordt genieten alvast zonder tegenslagen ?
 • Sam Bedfort

  2 maanden geleden
  Hij is nog niet op volle kracht na die val. Mensen onderschatten wat een invloed dat herstel nodig heeft.
 • Johan Verbiest

  2 maanden geleden
  Remco is een topper,meeste klimmers zijn ook geen sprinters of winnaars van eendagskoersen ..Remco heeft veel meer kwaliteiten dan de meeste renners ..we gaan er nog heel veel mooie dingen van zien...
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Gewoon zorgen dat hij geen corona oploopt. Dan blijft hij wel alleen over. Als ze die ronde met hem dan tenminste willen verder zetten.
 • Eddy DeGoei

  2 maanden geleden
  Hij is nog volop aan het leren. Pas 22, heeft bijna een jaar verloren door die val. En bekijk dat palmares eens. Daar staat al Luik-Bastenaken-Luik op. En hoe. Wees positief, hij heeft ons al meermaals verbaasd. Over een jaar of drie weten we of een grote ronde mogelijk is. Zelfs als dat niet lukt, blijft hij een absolute toprenner.