.
Volledig scherm
. © rv/Photo News

Remco Evenepoel voert bisnummer op in Clasica San Sebastian: “Een van de mooiste koersen die ik al gewonnen heb”

WielrennenRemco Evenepoel heeft op een fantastische manier voor de tweede keer de Clasica San Sebastian gewonnen. Onze 22-jarige landgenoot van Quick.Step-Alpha Vinyl pakte de zege na een solo van liefst 45 kilometer. Tiesj Benoot eindigde als derde.

69 reacties

 • Andy Bellemans

  2 maanden geleden
  Klasbak nu poduim in de vuelta en alles is compleet... ik gun het hem van harte
 • Mieke Dessein

  2 maanden geleden
  Remco heeft de benen om een goede vuelta te rijden hij stond nog nooit zo scherp als nu dat zie je in zijn gezicht alleen al topprestatie gisteren
 • guy raeymakers

  2 maanden geleden
  Ik zou tegen Remco zeggen ga toch niet voor klassement in grote rondes neem pak minuten in 1 van de eerste ritten en ga dan volop voor ritzeges. Niemand onthoud wie er in top tien stond van grote ronde buiten winnaar en miss podium. Rij gewoon voor ritzeges in de rondes je gaat er pak bij elkaar fietsen.
 • Patrick Devogelaere

  2 maanden geleden
  Deze renner wint ooit de tour de France ... knalprestatie van klasbak!
 • René Van Halen

  2 maanden geleden
  Beste Belgische renner dit jaar.
 1. “Om het weg-WK te vergeten”: Lotte Kopecky blijft als topfavoriete voor de Kristallen fiets maar koersen na een lang en slopend seizoen
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  “Om het weg-WK te vergeten”: Lotte Kopecky blijft als topfavorie­te voor de Kristallen fiets maar koersen na een lang en slopend seizoen

  Het seizoen zit er quasi op, nog een kleine week en de Kristallen Fiets (woensdag 12 oktober live op VTM) wordt uitgereikt. Maar Lotte Kopecky (26) doet gewoon door: zij breit er nog het WK op de baan in Parijs aan vast. Een laatste hoogtepunt in een fantastisch jaar? “Met wat ik nu weet, had ik moeten reageren op de uitval van Van Vleuten op het WK.”
 2. Jan Vertonghen en Oumi hebben begrip voor acties Mathieu van der Poel: “Wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou reageren”
  Wielrennen
  19

  Jan Vertonghen en Oumi hebben begrip voor acties Mathieu van der Poel: “Wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou reageren”

  De koersactualiteit is ondanks de interlandbreak ook Jan Vertonghen niet ontgaan. De Anderlecht-verdediger sprak in een tweet zijn begrip uit voor de reactie van Mathieu van der Poel na diens ruzie zondagochtend in het teamhotel van de Nederlanders met twee tieners. Oumi Rayane, de verloofde van Remco Evenepoel, wenste Van der Poel en zijn vriendin Roxanne veel moed. Ook Sven Nys komt met een steunbetuiging.
 3. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.