Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © LAPRESSE

Remco Evenepoel plaatst letterlijk ‘kroon’ op hoogtestage van twee weken: ruim een minuut sneller dan Kwiatkowski, Van Aert en co. op Spaanse klim

WielrennenRemco Evenepoel sloot zijn hoogtestage op Tenerife af ‘in stijl’. Op een 4 kilometer lange klim naar een klein bergdorpje verpulverde hij de vorige besttijden van onder meer Michal Kwiatkowski en Wout van Aert met ruim een minuut.

22 reacties

 • pierre samaey

  12 maanden geleden
  Wat is dat voor flauwe kul, dit jaar zal hij er moeten staan je kan je niet blijven wegsteken. In de media is hij altijd top maar in het echt is het maar een medium.
 • Tim De Cock

  12 maanden geleden
  Ik hoop dat hij echt niet alleen de man van de training wordt. Hij kan wel bergop rijden maar er zijn wel betere renners.
 • Dirk Van Den Bossche

  12 maanden geleden
  Trainen is geen koers, want in de koers rijden ze hem op elke beklimming er af
 • Roger De Win

  12 maanden geleden
  Mag hij zich voorbereiden op de ardennenklassiekers (waar nogal wat van die echte renners niet aan gaan deelnemen)?
 • wim rooyakkers

  12 maanden geleden
  Nu de echte renners bezig zijn in de voorjaarskoersen,moet Remco toch ook even laten weten dat hij er nog is.koers is anders dan trainen.
 1. WUYTS & VLAEMINCK. “Van Aert ligt helemaal niet wakker van Van der Poel”
  podcast

  WUYTS & VLAEMINCK. “Van Aert ligt helemaal niet wakker van Van der Poel”

  Zaterdag won Mathieu van der Poel de wielerklassieker Milaan-Sanremo. Geen nieuwe zege dus voor Wout van Aert, die derde werd. “Van der Poel zit wel degelijk in het hoofd van Van Aert”, vertelt Michel Wuyts in de podcast ‘Wuyts en Vlaeminck’. Voormalig wielrenner Jan Bakelants ziet het dan weer anders: “Wout ligt helemaal niet wakker van Van der Poel’. Luister hieronder naar de volledige aflevering van ‘Wuyts & Vlaeminck’, de scherpste podcast van de koers.