BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Remco Evenepoel pakt uit met gewéldig nummer en is leider in Ronde van België, rit is voor vluchter Ghys: “Blij met gevoel, maar voel nog werkpunten”

Baloise Belgium TourRobbe Ghys heeft de eerste etappe van de Baloise Belgium Tour gewonnen. Hij haalde het in een sprint met drie van Remco Evenepoel en Gianni Marchand. Evenepoel is na een gewéldig nummer in de kopgroep wel de eerste leider en daar is hij meer dan tevreden mee. “Morgen in de tijdrit ga ik voor ritwinst en wil ik mijn voorsprong uitbreiden.”

29 reacties

 • Andy Van Daare

  2 weken geleden
  Frank Bollen, u begrijpt de koers blijkbaar niet zo goed. "Volgen" of volop vooraan rijden aan een hoger gemiddelde is een zeer groot verschil, ook Remco + Campenaerts reden aan een PAK hoger ritme dan de helden vooraan, dat is een wereld van verschil, de gewone mens achter de computer begrijpt dat verschil simpelweg niet helaas...
 • Eric Hood

  2 weken geleden
  wat een verheerlijking weer van Evenepoel! Stuk had moeten zijn Ghys beloont lange vlucht met overwinning ondanks zeer sterk rijdende Evenepoel die uiteindelijk de leidersplaats inneemt
 • Peter Berg

  2 weken geleden
  Dit soort rondes zoals België, Polen, Algarve, Burgos, zal het speelterrein van Remco blijven. Een grote ronde zie ik hem niet winnen.
 • Terry Geerts

  2 weken geleden
  Dit is niet wat men verwacht van een wielerwedstrijd. Fair play is blijkbaar een onbekend begrip voor Ghys. Zou beschaamd zijn.
 • Eric Maes

  2 weken geleden
  Maar mensen toch. Zagen Julie niet dat Remco alleen het peleton wilde afhouden.Die overwinning dat was zuiver bijzaak. Morgan wint hij gewoon die tijdrit, en het klassement ligt in zijn plooi.Over en uit.