Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © ZEB, R.EV 1703 S/S2021

Remco Evenepoel openhartig over zijn moeilijke revalidatie: “Als je ‘s avonds amper nog uit je zetel geraakt, klopt er iets niet”

WielrennenAuwch. Hier moet hij even door. Op zijn 20ste maakt Remco Evenepoel kennis met de keerzijde van de medaille. Nederig ondergaat hij wat zijn lichaam hem beveelt. Of hij de Giro haalt? Who knows? “PlanA is het opzet. En anders wordt het plan B. Doelen genoeg, dit seizoen.” Een openhartige Evenepoel over zijn moeilijke revalidatie. 

5 reacties

 • Bernd Vaes

  1 maand geleden
  KOmt wel in orde, Remco. Geduld, zoiets kan een jaar aanslepen...
 • Carlo Verstappen

  1 maand geleden
  Ik heb dat ook en ben niet gevallen.
 • felix strackx

  1 maand geleden
  Is dat van meet af aan wel goed aangepakt? Want ik krijg nu toch de indruk dat ze niet weten wat er scheelt. Rust maar eens een maand, en dan zullen we zien, klinkt niet echt wetenschappelijk.
 • frans desmet

  1 maand geleden
  Hij heeft geprobeerd voor iedereen de superman uit te hangen maar moet nu toegeven dat hij ook maar gewoon een mens is als iedereen en ook zijn lichaam heeft de nodige tijd voor herstel nodig.
 • freddy cardoen

  1 maand geleden
  Geduld man je hebt nog 15 jaar voor de boeg .
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"