Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © Photo News

Remco Evenepoel na dubbelslag in Noorwegen: “Gespeeld met de wind”

WielrennenDubbelslag voor Remco Evenepoel in de Ronde van Noorwegen. Onze landgenoot gooide in de derde rit iedereen overboord op een twaalf kilometer lange slotklim. Evenepoel herwint de leiderstrui en steekt met een voorsprong van meer dan een halve minuut op de tweede in het klassement meer dan één hand uit naar de eindzege. 

25 reacties

 • RENILDE DERME

  2 maanden geleden
  Al veel gezien van Remco, maar dit was toch iets nieuw. Vanop kop iedereen uit het wiel rijden in een klim van 12 km ! En inderdaad, er was geen Roglic, Pogacar ... bij, maar wel de nieuwe lichting van het jaar 2000 die de volgende jaren het commando zullen overnemen (op uitzondering van Pogacar). Er wachten ons nog mooie wielerjaren !
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Dany Herman, die winnaar van de GIRO 2020 doet nochtans mee ;) en in Luik reden wel vele kleppers ;) Niet steeds zo meewarig doen
 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Toch even onderstrepen dat tegenstand niet erg groot is een beetje nuchterheid kan geen kwaad maar winnen is toch meegenomen
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Die gaat ooit meedoen voor het podium in een grote ronde.
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Hij is toch een fantastisch renner waar ik adoratie voor heb maar ik ben zeker dat hij nooit een grote ronde gaat winnen. Maar is dat een schande ? Neen toch. Heeft Museeuw of Gilbert en Van Looy en Maertens een grote ronde gewonnen ? Ik denk het niet en toch waren het fenomenen.