Evenepoel zit terug op de fiets. Afgelopen dinsdag bracht hij nog een bezoek aan de ploeg op het BK wielrennen.
Volledig scherm
Evenepoel zit terug op de fiets. Afgelopen dinsdag bracht hij nog een bezoek aan de ploeg op het BK wielrennen. © rv/Photonews

Remco Evenepoel moet niet meer met krukken stappen na positieve scan: “Ik ben bijna volledig pijnvrij”

WielrennenGoed nieuws voor Remco Evenepoel (20). Een scan toonde gisteren aan dat zijn bekkenbreuk goed herstelt. Het toptalent van Deceuninck-Quick.Step mag de krukken achterwege laten en rustig beginnen trainen op de rollen. “Mijn échte herstel begint nu.” 

 1. Tim Wellens pakt Vuelta-ritzege, is nieuwe bergkoning en wordt beloond met nieuw contract: “Nu zonder stress naar tweede overwinning”
  Play
  Vuelta

  Tim Wellens pakt Vuelta-ritzege, is nieuwe bergkoning en wordt beloond met nieuw contract: “Nu zonder stress naar tweede overwin­ning”

  Tim Wellens heeft de vijfde etappe van de Vuelta gewonnen. De Belg van Lotto-Soudal, die onderweg ook de bergtrui veroverde, nam de maat van medevluchters Guillaume Martin en Thymen Arensman. Hoogdag voor de Belg van Lotto-Soudal. “Ik had een beetje schrik om naar de Vuelta te komen, maar nu ben ik uiteraard heel blij met deze zege.” Op de koop toe kwam even later het nieuws dat zijn contract tot 2022 wordt verlengd.
 1. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"

 2. Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"
  Play

  Mourinho nederig na verlies tegen Antwerp: "Beste ploeg won"