LAPRESSE
Volledig scherm
© LAPRESSE

Remco Evenepoel maakte exact twee jaar geleden doodsmak in Ronde van Lombardije: “Een zeer moeilijke periode die ons sterker heeft gemaakt”

WielrennenHet is vandaag exact twee jaar geleden dat Remco Evenepoel zijn horrorcrash maakte in de Ronde van Lombardije. En dat weet onze landgenoot maar al te goed. “Een zeer moeilijke periode die ons sterker heeft gemaakt”, loofde Evenepoel zijn verloofde Oumi Rayane op Instagram. 

8 reacties

 • Patrik Boons

  1 maand geleden
  Top sporter!!!!
 • RENILDE DERME

  1 maand geleden
  15 augustus 2020, de goden stonden aan uw kant. 8 mei 2021, 9 maanden later, zonder één koers in de benen starten in de giro was zinloos. Na 17 ritten was het over, maar u had 2600 km koers in de benen, hetgeen u in 2021 nog 9 overwinningen bezorgden en nog 2 zilveren en 3 bronzen medailles in de kampioenschappen. Juli 2022, 1 monument, 1 klassieker, BK tijdrijden, 2 rittenkoersen en nu de Vuelta. Alles mag, niets moet. Alles wat 2022 nog brengt is extra voor een renner van amper 22 jaar !
 • Isabelle Van den Abeele

  1 maand geleden
  Zie eens waar je nu al staat zins je val . Twee knappe klassiekers op je palmares en benieuwd wat er nog volgt ?
 • Bertrand Vanhevel

  1 jaar geleden
  Prima weerwerk en terug op post. Het is geen voetballer hé !!
 • henk delanote

  1 jaar geleden
  Hopelijk gaat alles lukken ,,, ,,,we zien wel
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Jan Vertonghen en Oumi hebben begrip voor acties Mathieu van der Poel: “Wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou reageren”
  Wielrennen
  19

  Jan Vertonghen en Oumi hebben begrip voor acties Mathieu van der Poel: “Wou dat ik kon zeggen dat ik anders zou reageren”

  De koersactualiteit is ondanks de interlandbreak ook Jan Vertonghen niet ontgaan. De Anderlecht-verdediger sprak in een tweet zijn begrip uit voor de reactie van Mathieu van der Poel na diens ruzie zondagochtend in het teamhotel van de Nederlanders met twee tieners. Oumi Rayane, de verloofde van Remco Evenepoel, wenste Van der Poel en zijn vriendin Roxanne veel moed. Ook Sven Nys komt met een steunbetuiging.
 1. EXCLUSIEF. De eerste reactie van Mathieu van der Poel: “Ik geef toe dat ik in fout ben, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen”
  Play
  WK wielrennen
  39

  EXCLUSIEF. De eerste reactie van Mathieu van der Poel: “Ik geef toe dat ik in fout ben, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen”

  Een berouwvolle Mathieu van der Poel, vanmiddag op Zaventem na zijn terugvlucht uit Australië. Daar beleefde de Nederlander een heuse rollercoaster op het WK wielrennen. In een eerste reactie zegt Van der Poel dat hij het anders had moeten aanpakken. “Ik had me Australië anders voorgesteld. Ik geef toe dat ik in fout ben, maar ik had geen enkele intentie om die meisjes te kwetsen.”