Remco Evenepoel komt na Kristallen Fiets terug op interesse van Ineos: “Ik kan mijn ploegmaats en vrienden niet zomaar achterlaten”

Kristallen FietsRemco Evenepoel nam gisteravond zijn tweede Kristallen Fiets in ontvangst, na afloop kwam hij onder meer terug op de interesse van Ineos Grenadiers. “Ik ga niet zomaar vertrekken”, vertelde hij.

12 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  3 maanden geleden
  Vriendschap en samenhorigheid is blijkbaar voor Remco veel belangrijker dan geld en prestige ? Daar kan je toch alleen maar naar op kijken voor zo iemand . Mijn respect heeft die jongen. Ik hoop van harte dat hij en zijn zeer mooie vrouwtje heel gelukkig mogen zijn.
 • Wilfried Vanden Berg

  3 maanden geleden
  Die jongen verdiend respect . Alleen al voor wat hij gezegd heeft, vriendschap is blijkbaar heel belangrijk voor hem, en dat verdiend respect.
 • Guido Stallaert

  4 maanden geleden
  Kan bij Ineos niets gaan doen zal daar moeten knechten voor betere klimmers
 • Liliane Wuyts

  4 maanden geleden
  Het zal maar een kwestie van tijd zijn...
 • adri zuiderwijk

  4 maanden geleden
  Goed gezien Roger, Remco heeft eerder teveel respekt door Ala op sleeptouw te nemen die het vaak niet afmaakte, wachtte óók nog op Iljo in Binche waar hij zelf kon winnen, welke kopman werkte nog zo hard voor zijn knechten? Heeft gelukkig ook nog een prachtige familie achter zich die zijn beste raadgevers zijn..laat Bernard maar kletsen..
 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”