Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Remco Evenepoel heer en meester op BK tijdrijden in Gavere: “Ik verloor na anderhalve kilometer drinkbus, maar kon me er snel overzetten”

BK tijdrijdenNa brons in 2019 en zilver in 2021, eindelijk goud. Remco Evenepoel heeft zich in Gavere voor de eerste keer tot Belgisch kampioen tijdrijden gekroond. Na bijna 35 kilometer tegen de klok was hij met klank de betere van titelverdediger Yves Lampaert. Zoals verwacht stond er bij de vrouwen geen maat op Lotte Kopecky, die haar vierde opeenvolgende titel veroverde.

42 reacties

 • ISABELLE VANDENABEELE

  1 maand geleden
  Gaan voor de titel zondag ,er is maar een renner zoals jij die deze verdiend dit jaar.
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Lampaert heeft in gans zijn loopbaan een keer zijn elleboog gebruikt. Als ge dat vergelijkt met wat Bouhanni en Sagan en Philipsen in zijn nog prille loopbaan al op zijn kerfstof heeft en hebben dan is hij een zeer fair iemand die een foutje heeft gemaakt.
 • Guido Leysen

  1 maand geleden
  Prachtig gereden van Evenepoel. Ik ben geen fan van dikke nekken maar wanneer ze iets presteren mag dat ook gezegd worden. Anderzijds heeft Lampaerts geluk dat hij individueel mocht rijden en hij dus zijn ellebogen kon thuis laten. Het beste vind ik dat hij niet gewonnen heeft. En zondag gaat hij weer uit de wedstrijd gezet worden voor onsportief rijden. Dat is echt zijn handelsmerk geworden nu het zo duidelijk in beeld werd gebracht.
 • erik deloof

  1 maand geleden
  klasse Remco moest vorig jaar ook wereldkampioen geworden zijn maareen paar belgen hebben er een stokje voor gestoken
 • Pascal de Geest

  1 maand geleden
  Te sterk voor de rest.