Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Remco Evenepoel heer en meester op BK tijdrijden in Gavere: “Ik verloor na anderhalve kilometer drinkbus, maar kon me er snel overzetten”

BK tijdrijdenNa brons in 2019 en zilver in 2021, eindelijk goud. Remco Evenepoel heeft zich in Gavere voor de eerste keer tot Belgisch kampioen tijdrijden gekroond. Na bijna 35 kilometer tegen de klok was hij met klank de betere van titelverdediger Yves Lampaert. Zoals verwacht stond er bij de vrouwen geen maat op Lotte Kopecky, die haar vierde opeenvolgende titel veroverde.

42 reacties

 • ISABELLE VANDENABEELE

  2 maanden geleden
  Gaan voor de titel zondag ,er is maar een renner zoals jij die deze verdiend dit jaar.
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Lampaert heeft in gans zijn loopbaan een keer zijn elleboog gebruikt. Als ge dat vergelijkt met wat Bouhanni en Sagan en Philipsen in zijn nog prille loopbaan al op zijn kerfstof heeft en hebben dan is hij een zeer fair iemand die een foutje heeft gemaakt.
 • Guido Leysen

  2 maanden geleden
  Prachtig gereden van Evenepoel. Ik ben geen fan van dikke nekken maar wanneer ze iets presteren mag dat ook gezegd worden. Anderzijds heeft Lampaerts geluk dat hij individueel mocht rijden en hij dus zijn ellebogen kon thuis laten. Het beste vind ik dat hij niet gewonnen heeft. En zondag gaat hij weer uit de wedstrijd gezet worden voor onsportief rijden. Dat is echt zijn handelsmerk geworden nu het zo duidelijk in beeld werd gebracht.
 • erik deloof

  2 maanden geleden
  klasse Remco moest vorig jaar ook wereldkampioen geworden zijn maareen paar belgen hebben er een stokje voor gestoken
 • Pascal de Geest

  2 maanden geleden
  Te sterk voor de rest.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.