Remco Evenepoel op de Oude Kwaremont.
Volledig scherm
Remco Evenepoel op de Oude Kwaremont. © rv

Remco Evenepoel gespot op de Oude Kwaremont

WielrennenRemco Evenepoel timmert aan de weg terug. Het 21-jarige toptalent van Deceuninck-Quick.Step werkte vandaag een training af, met onder meer een passage over de Oude Kwaremont.

5 reacties

 • Jean-Pierre Van der Cruyssen

  2 jaar geleden
  Zal tegen de echt goede dalers meestal heel veel risico's moeten nemen, want hij mist tov de anderen de technische bagage opgebouwd in hun tienerjaren.
 • Christophe vastesaeger

  2 jaar geleden
  Dat is een topper !
 • Tuur

  2 jaar geleden
  Hopelijk kan hij de schrik overwinnen
 • Jan Hens

  2 jaar geleden
  21 jaar, stalen karakter, maak u dromen waar met de fiets, go 4 it, en knallen
 • luc lannoo

  2 jaar geleden
  Nog even geduld en we zien u terug in het peloton nog een hele maand goed trainen Remco. U komt zeker terug op u oude niveau.
 1. Waarom organisatoren veel (geld) overhebben voor Van Aert en Van der Poel: “Met of zonder, dat scheelt al gauw vijfduizend toeschouwers”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  2

  Waarom organisato­ren veel (geld) overhebben voor Van Aert en Van der Poel: “Met of zonder, dat scheelt al gauw vijfdui­zend toeschou­wers”

  Maasmechelen: 10.000 toeschouwers. Koppenberg: 15.000. Namen: 17.200. Na twee coronawinters is het veldrijden weer een ouderwetse publiekslokker. En dan doen de grote namen nog niet mee. En tóch wil elke organisator straks Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock aan de start. Alleen: they don’t come cheap. Hoeveel moet je hen betalen? En wanneer verdienen ze zichzelf terug? “Ik kondigde op maandagavond aan dat Van der Poel aan de start staat en op dinsdagavond hadden we al zoveel tickets meer verkocht, dat zijn startprijs gecoverd was.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.