.
Volledig scherm
. © Instagram

Remco Evenepoel geniet van ‘cheat meal’, predikt kalmte en heeft goed nieuws: “Pijn is vandaag volledig verdwenen”

VueltaHet goede nieuws op de laatste rustdag in de Vuelta: Remco Evenepoel voelt niet de minste pijn meer na zijn valpartij donderdag. Want zowel zondag als zeker zaterdag speelde die in de heup en spieren op, zo vertelde Belgiës grote rondehoop op een persconferentie deze namiddag. En zo kan Evenepoel met vertrouwen richting laatste week van de Vuelta toe, nadat hij gisteravond nog beloond werd met een ‘cheat meal’. Op het menu: burgers met ovenfrieten en een ijsje. Herbeleef in onderstaande blog wat Evenepoel vertelde.

7 reacties

 • Elle Devee

  3 maanden geleden
  Hij is nog jong maar heeft het laatste jaar veel geleerd. Een ding moet hij nog leren, net zoals Roglic in het wiel blijven zitten en niet al het kopwerk doen.
 • philippe schotte

  3 maanden geleden
  Hoeft voor mij deze ronde niet te winnen . Samen met Van Aert hebben we twee grote kampioenen die ons nog veel wielerplezier gaan bezorgen !
 • Jan Van Bavel

  3 maanden geleden
  Beste Belgische wielrenner, sportman, ieders vriend.
 • luc cuypers

  3 maanden geleden
  Prachtig hoe Remco steeds spreekt van " we " ! Het is inderdaad de verdienste van de hele ploeg . Meer jonge mensen zouden die ingesteldheid moeten hebben . Remco , bedankt !
 • Frankie Leus

  3 maanden geleden
  Een onbetaalbare ervaring wat hij nu beleeft, hij zal er veel uit leren, hopelijk houd hij het vol!
 1. Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudige wereldkampioen op in jouw Gouden Cross-ploeg?
  Gouden Cross
  1

  Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudi­ge wereldkam­pi­oen op in jouw Gouden Cross-ploeg?

  Zondag maakt Mathieu van der Poel zijn langverwachte rentree in het veld. De viervoudige wereldkampioen komt aan de start van de Wereldbekermanche in Hulst. Samen met Wout van Aert - op wie we nog een week moeten wachten - is Van der Poel de duurste renner in de Gouden Cross, maar hij is een garantie op veel punten. Neem jij onze noorderbuur op in jouw (nieuwe of bestaande) Gouden Cross-ploeg? Of neem je een risico en laat je Van der Poel links liggen?