BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Remco Evenepoel dolt na opsteker en kijkt vooruit: “Kracht en snelheid komen terug, woensdag is weer een test”

WielrennenGrappen, grollen, lachen, gieren, brullen. De sfeer zat er blijkbaar goed, na sprintwinst van Mark Cavendish in de slotrit van de Ronde van België. En na de eindzege van Remco Evenepoel, die afgelopen weekend niet meer in het gedrang kwam. Evenepoel heeft zijn opgave in de Giro verteerd. “Mijn basis was niet breed genoeg om drie weken voluit te koersen.”

9 reacties

 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Een Belgische renner dus prima voor mij, het is stillaan tijd geworden dat alle Belgische supporters moeten inzien dat wij voor onze Belgen moeten opkomen, ieder land komt op voor hun eigen renners, dat moeten wij dringend ook eens doen en de media moet naar ons luisteren, niet enkel Belgische blunders in onze eigen media maar ook de topprestaties van onze Belgen, de andere landen lachen al genoeg met ons land. Belg in hart en nieren.
 • René Pijnacker

  1 maand geleden
  Cav won veel meer bij HTC dan later bij DQS.
 • frank stichelmans

  1 maand geleden
  Sterk gereden, dat belooft voor de toekomst. Proficiat Remco ,
 • dieter welker

  1 maand geleden
  Morkov is van onbetaalbare waarde.. en dat is nu nogmaals bewezen.. Lefevere vant zelfde..
 • roger van roy

  1 maand geleden
  Beste naamgenoot, wat zeker is , is dat ze bij Lefevre een efficiente sprint -trein hebben die de Cav nodig heeft om nog te kunnen winnen. Zet Merlier in diezelfde situatie en hij zal het ook wel klaarspelen.
 1. Dylan Groenewegen sprint naar zege in Ronde van Wallonië en wint voor eerst sinds schorsing na dramatische val in Polen
  Play
  Wielrennen
  21

  Dylan Groenewe­gen sprint naar zege in Ronde van Wallonië en wint voor eerst sinds schorsing na dramati­sche val in Polen

  Dylan Groenewegen heeft voor het eerst sinds de dramatische valpartij met Fabio Jakobsen vorig jaar in de Ronde van Polen nog eens gewonnen. De 28-jarige Nederlander sprintte naar de zege in de openingsrit van de Ronde van Wallonië. Hugo Hofstetter werd tweede, Gianni Vermeersch derde. Groenewegen is meteen ook de eerste leider in de wedstrijd.