Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Remco Evenepoel blijft de eindejaarsprijzen maar opstapelen: tikt na de Vélo d’Or de teller aan tot (historische) zeven?

WielrennenNa de zegeregen, de trofeeënlawine. Remco Evenepoel (22) zag zijn fantastisch 2022 alvast bekroond met vier eindejaarstrofeeën. Nummer vijf, de Vlaamse Reus, kan hem morgenavond niet ontglippen. Tikt de teller de komende weken verder aan tot zeven? Uitzonderlijk, zou dat zijn, in het moderne Belgische wielrennen.

23 reacties

 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Wat een weelde, gelukkig hebben we de koers nog om ons leuke sportmomenten te doen beleven
 • mario schelfthout

  2 maanden geleden
  Toch nog een Belgische (ex) voetballer die prijzen pakt!🤭 Wat een weelde in het wielerpeloton. Terechte winnaar!👏🏻
 • IGNACE DE WULF

  2 maanden geleden
  Méér dan verdiend voor Remco en mooie 2de plaats voor Lotte. Proficiat.
 • gerard bullen

  2 maanden geleden
  Knap 2 Belgen 1 en 2 beide waren berensterk
 • stefaan lalonge

  2 maanden geleden
  Ja, hij kan iets wat anderen niet kunnen, dus verdiende bekroning, absoluut. Vooral de manier waarop hij wedstrijden wint is fenomenaal. Vanop 70, 50, 40 km van de aankomst rijdt hij iedereen uit het wiel. Ik heb het dit jaar niemand zien doen, alleen Pogacar was in de Strade even indrukwekkend. Ik begrijp dat Valverde zegt dat het een genie is.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Peter Sagan wil meer tijd voor zijn zoon en kondigt ‘uitstaptraject’ aan: nog één jaar wegwielrenner, definitief afscheid als mountainbiker in Parijs 2024
  Wielrennen
  18

  Peter Sagan wil meer tijd voor zijn zoon en kondigt ‘uitstap­tra­ject’ aan: nog één jaar wegwielren­ner, definitief afscheid als mountainbi­ker in Parijs 2024

  Het einde nadert. Peter Sagan, gisteren 33 geworden, heeft in San Juan zijn ‘uitstaptraject’ aangekondigd. 2023 voltooit hij op de weg. Om vervolgens nog één keer als mountainbiker toe te leven naar de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Daarna is het definitief gedaan. “De voorbije vijf jaar heb ik mijn zoon Marlon amper gezien. Nu is het tijd voor hém.”