Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Remco Evenepoel blijft de eindejaarsprijzen maar opstapelen: tikt na de Vélo d’Or de teller aan tot (historische) zeven?

WielrennenNa de zegeregen, de trofeeënlawine. Remco Evenepoel (22) zag zijn fantastisch 2022 alvast bekroond met vier eindejaarstrofeeën. Nummer vijf, de Vlaamse Reus, kan hem morgenavond niet ontglippen. Tikt de teller de komende weken verder aan tot zeven? Uitzonderlijk, zou dat zijn, in het moderne Belgische wielrennen.

23 reacties

 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Wat een weelde, gelukkig hebben we de koers nog om ons leuke sportmomenten te doen beleven
 • mario schelfthout

  2 maanden geleden
  Toch nog een Belgische (ex) voetballer die prijzen pakt!🤭 Wat een weelde in het wielerpeloton. Terechte winnaar!👏🏻
 • IGNACE DE WULF

  2 maanden geleden
  Méér dan verdiend voor Remco en mooie 2de plaats voor Lotte. Proficiat.
 • gerard bullen

  2 maanden geleden
  Knap 2 Belgen 1 en 2 beide waren berensterk
 • stefaan lalonge

  2 maanden geleden
  Ja, hij kan iets wat anderen niet kunnen, dus verdiende bekroning, absoluut. Vooral de manier waarop hij wedstrijden wint is fenomenaal. Vanop 70, 50, 40 km van de aankomst rijdt hij iedereen uit het wiel. Ik heb het dit jaar niemand zien doen, alleen Pogacar was in de Strade even indrukwekkend. Ik begrijp dat Valverde zegt dat het een genie is.
 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. “Constant vergeleken worden met Eddy Merckx, ik kan me niet voorstellen hoe moeilijk dat is”: Egan Bernal over Evenepoel en de crash die hem bijna zijn leven kostte
  PREMIUM
  WIELRENNEN
  7

  “Constant vergeleken worden met Eddy Merckx, ik kan me niet voorstel­len hoe moeilijk dat is”: Egan Bernal over Evenepoel en de crash die hem bijna zijn leven kostte

  ‘2022. No pudiste conmigo’. ‘Je kreeg me niet’, postte hij met rollende spierballen op de eerste dag van 2023 op Instagram. Vandaag, exact één jaar na zijn bijna fatale crash, blikt Egan Bernal (25) weer vooruit. Hoopvol. Ambitieus. Maar ook gelouterd en realistisch. “Remco Evenepoel is een inspiratiebron.”
 3. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.