Mark Cavendish tijdens de Ruta del Sol.
Volledig scherm
Mark Cavendish tijdens de Ruta del Sol. © Photo News

Record Merckx lijkt niet in gevaar te komen: “Tour is wellicht te zwaar voor Cavendish”

WielrennenSam Bennett wordt ook tijdens de komende Ronde van Frankrijk hét speerpunt van Deceuninck-Quick.Step in de massasprints. Dat betekent ook dat er in de selectie wellicht geen plaats is voor Mark Cavendish, zo vertelt teammanager Patrick Lefevere in een interview met het Italiaanse bici.pro.

1 reactie

 • Peter John Vermeersch

  2 weken geleden
  Cav is een ongelooflijke goede sprinter. Hij is erg ziek geweest. Nu is Cav terug. Maar de Tdf heeft andere belangen voor DQS. Sam heeft een treintje nodig. Cav niet echt. Waarom Cav niet in het treintje voor Sam?!
 1. Evenepoel rijdt tegenstand op een hoopje, maar worstelt nog met psychologische drempels: “Ik moet mijn schrikknop uitzetten”
  PREMIUM
  Wielrennen
  1

  Evenepoel rijdt tegenstand op een hoopje, maar worstelt nog met psychologi­sche drempels: “Ik moet mijn schrikknop uitzetten”

  Het is nog even wachten voor Patrick Lefevere op een nieuwe zege voor zijn team. Of de ploegleider moest zich vandaag tevreden stellen met de morele overwinning van Remco Evenepoel, tweede in rit één van de Ronde van België. Maar heer en meester over de rest van het peloton op weg naar Maarkedal. En toch zijn er na een nieuw indrukwekkend nummer nog drempels waar Evenepoel de komende weken over moet.