Quinten Hermans.
Volledig scherm
Quinten Hermans. © BELGA

Quinten Hermans ruilt manager Hans van Kasteren in voor Squadra Sports

WielrennenQuinten Hermans (Intermarché-Wanty Gobert) doet niet langer beroep op Hans van Kasteren om zijn belangen te verdedigen. De Kempense crosser/wegrenner stapt over naar Squadra Sports, het managementbureau van Dries Smets. 

6 reacties

 • Ivan Bruyneel

  4 maanden geleden
  Op de weg heeft quinten toch een goed jaar achter de rij bij deze ploeg Veel in de picture De ronde van Italië, goed bergop Een renner met potentieel Hopelijk krijgt hij de nodige vrijheid bij alpecin
 • Staf Van de walle

  4 maanden geleden
  'zich zo in de doeken laten doen door een zeer matig intelligent individu die het enkel van 'zijn grote mond moet hebben maar in se totaal niks voorstelt'. Wat een zever, vraag aan die renners eens wat iemand van Kasteren is, wees gerust, hij zal zelf aan Quinten verteld hebben dat hij voor de verdere uitbouw van zijn carrière beter overstapt.
 • Pat Debal

  4 maanden geleden
  moest al eerder bij deze ploeg gezeten hebben maar zal er geen spijt van hebben
 • Peeters Francis

  4 maanden geleden
  Hopelijk volgen er nog renners.
 • Roger Williams

  4 maanden geleden
  Zeer goede beslissing maar veel te laat inderdaad. Blijft toch een raadsel waarom al die renners zich zo in de doeken laten doen door een zeer matig intelligent individu die het enkel van zijn grote mond moet hebben maar in se totaal niks voorstelt.