Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Quinten Hermans dicht bij nieuwe deal met Intermarché, dat crossproject sowieso voortzet: “Met of zonder Tormans”

WIELRENNENBehoudens spectaculaire wending zal Intermarché-Wanty-Gobert ook de komende jaren kunnen rekenen op Quinten Hermans (26). Op de weg én in het veld. Met Tormans? “Of zonder”, laat teammanager Jean-François Bourlart het nog open. “Ik ben niet vergeten wat zich de voorbije maanden allemaal heeft afgespeeld.”

3 reacties

 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  Het zijn slechts een klein select aantal veldrijders dat zich ook als wegrenner op wereldniveau kan bewijzen. MvdP, WVA, Merlier en Hermans behoren daarbij, maar hoe laag bij de grond om te insinueren dat dit enkel mogelijk is, indien ze het "het goede spul" gebruiken. Trouwens, Pogacar heeft ook een verleden in het veldrijden, ga je ook dit monstertalent hiervan betichten? Blijkbaar komt dit van iemand die in den tijd blijven steken is, want met de huidige controles zou je vlug gepakt worden.
 • Sonny Pollaere

  1 maand geleden
  Ik zou toch graag eens de waarheid kennen waarom die veldrijders zo succesvol zijn en de wegrenners naar huis rijden. Wie pikt dit nog? In de tijd van armstrong en ullrich was het geloofwaardiger dan nu.
 • Pat Debal

  1 maand geleden
  Proficiat Quinten