Quick.Step-Alpha Vinyl komt er opnieuw niet aan te pas: “Asgreen is onze enige hoop voor de Ronde”

WielrennenDe E3 Harelbeke was niet top, Gent-Wevelgem was niet goed, en Dwars door Vlaanderen was ronduit slecht. Bij Quick.Step-Alpha Vinyl kunnen ze niet meer ontkennen dat ze met een probleem zitten. “Dit is ons voorjaar niet. Voor de Ronde hebben we maar één kopman meer: Asgreen.” Of tovert de ploeg nog een konijn uit de hoed? Eén keer raden wie gisteren ging trainen op de Oude Kwaremont. 

18 reacties

 • frankie bressinck

  1 jaar geleden
  Ja, Tim De Clerck valt uit en alles is voorbij, die moet de voorbije jaren toch nogal wat werk gedaan hebben!
 • frans ornelis

  1 jaar geleden
  ze hebben meer dan 10jaar de klassiekers beheerst dat en dan eens een minder jaar komt dat kan maar door de ziekten zijn ze wel achteruitgeslagen maar intussen winnen ze toch reeds 17 wedstrijden veel ploegen kunnen dit niet zeggen het seisoen is nog niet gedaan
 • lode wijk

  1 jaar geleden
  Een grove fout in het Wk in leuven is het resultaat dat we nu zien, QS krijgt wat ze verdienen, nog een beetje verder en er is onenigheid in de ploeg, en ze zijn bijna onzichtbaar in iedere koers, goeie renners die helaas een baas hebben die vals is. Andere ploegen leren uit wat ze meemaakten, QS blijft op zijn oude deuntje draaien.
 • Germain De Block

  1 jaar geleden
  Top dat grote mond lefevre keer op keer op zijn plaats gezet word met prestaties.
 • Jonah Kemps

  1 jaar geleden
  Hebben ook de vallende ziekte precies dat is meestal ook een teken dat de vorm niet top is. Asgreen zie ik wel top 3 rijden in de ronde en ik zou Alaphilippe zijn plannen niet wijzigen die wil eindelijk luik eens winnen.
 1. WUYTS & VLAEMINCK. “Ik kan weer zelf mijn eigen onderbroeken aantrekken”

  WUYTS & VLAEMINCK. “Ik kan weer zelf mijn eigen onderbroe­ken aantrekken”

  Twee weken geleden brak Victor Campenaerts een ruggenwervel na een zware val tijdens Bredene Koksijde Classic. Michel Wuyts en Stijn Vlaeminck zakten voor hun wielerpodcast daarom af naar de living van Campenaerts, die nog altijd aan z’n bed gekluisterd ligt. “Ik kan sinds kort wel weer mijn eigen onderbroek aantrekken”, vertelt hij. Luister hieronder naar de volledige aflevering van ‘Wuyts & Vlaeminck’, de scherpste podcast van de koers.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Mathieu van der Poel zondag met Parijs-Roubaix in het achterhoofd: “De piek mag iets langer duren”
  4

  Mathieu van der Poel zondag met Pa­rijs-Rou­baix in het achter­hoofd: “De piek mag iets langer duren”

  Wie stopt een Nederlandse wervelwind? 2020: eerste. 2021: tweede. 2022: eerste. Mathieu van der Poel en de Ronde van Vlaanderen, dat klikt. Als het van hem afhangt, komt daar zondag een derde eindzege bij. Al koerst de klasbak dit jaar toch iets meer met Parijs-Roubaix in het achterhoofd. “Ik heb in het verleden al gemerkt dat ik daar meestal net iets minder was dan in de Ronde. Dat wilde ik dit jaar vermijden." De tegenstand is - nog maar eens - gewaarschuwd.