Puck Moonen.
Volledig scherm
Puck Moonen. © Instagram

Puck Moonen zorgt met forfait voor Luik voor frustraties bij ploeg: “Word opgesteld in koersen waar ik nog niet klaar voor ben”

WielrennenKomt het nog goed tussen Puck Moonen (25) en haar ploeg Bingoal-Chevalmeire? De Nederlandse renster - razend populair op Instagram - gaf afgelopen weekend in extremis forfait voor Luik-Bastenaken-Luik en maakte zich daarmee minder populair binnen haar eigen team, meer bepaald bij vervangster Thalita de Jong. Bij Wielerflits reageert Moonen op de commotie: “Ik vind het niet echt netjes van Thalita.” 

7 reacties

 • wim rooyakkers

  1 jaar geleden
  Je kan op top niveau geen twee heren dienen, beter op club niveau koersen rijden.maar de schuld licht ook bij de ploeg zelf,als bij het meeste wedstrijden DNF achter de naam staat moet men toch genoeg weten.
 • De Waarheid

  1 jaar geleden
  Dit is iets waar de ploegleiding toch wel met haar over gesproken heeft bij het tekenen van haar contract vermoed ik?
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Op Wikipedia staan haar uitslagen. Eens 49e in de omloop van de IJsseldelta. En in de grote wedstrijden enkel maar opgaves (7). Leren uitrijden moet dus de volgende stap worden. En dat gaat toch niet als je niet deelneemt.
 • Tom Schellens

  1 jaar geleden
  Goed om af te rijden niet om zelf te rijden
 • Pat Debal

  1 jaar geleden
  Ze zal het anders moeten aanpakken of haar carrière zal ze mogen vergeten
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.