ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Programma Mathieu van der Poel onzeker door aanhoudende rugproblemen: nog 48 uur om te beslissen waar hij koerst

WielrennenHet gaat niet te best met Mathieu van der Poel (26). De problemen aan zijn rug blijven duren. De komende 48 uur zijn cruciaal: komt er geen verbetering in de situatie, dan komt zijn seizoensvervolg in gevaar. Keuzes dringen zich op.

28 reacties

 • Rudi Pieters

  9 maanden geleden
  Iemand die vroeger cross keek weet dat vdp eens in het seizoen wel eens last had in zijn rug kon hem vree stretchen op de fiets
 • Jos Van De Plas

  9 maanden geleden
  Hopelijk hersteld hij snel en kan hij weer koersen, samen met Wout Van Aert vind ik hun de revelatie van de lage landen.
 • Gino Denil

  9 maanden geleden
  Explosief rijden is spectaculair. Maar het zorgt voor een veel grotere belasting en slijtage op de gewrichten en rug. Zijn problemen dateren al van voor die val op de OS.
 • Geert Van de Moortele

  9 maanden geleden
  Rugproblemen is het ergste wat je kan overkomen en er is géén remedie die 100% helpt.
 • Paul Van Oosterwijck

  9 maanden geleden
  met alle respect maar is dit nog geloofwaardig ? Niet de eerste en wss niet de laatste keer dat hij na zo'n bericht zware koersen wint. Wacht tot het wereldkampioenschap !
 1. Belgische coach over de weg terug van Peter Sagan, die nog steeds van groen droomt: “Zijn honger is nog altijd heel groot”
  PREMIUM
  WIELRENNEN
  6

  Belgische coach over de weg terug van Peter Sagan, die nog steeds van groen droomt: “Zijn honger is nog altijd heel groot”

  Opgave op 6 april in de tweede rit van het Circuit de la Sarthe. Sindsdien hadden we van Peter Sagan (32) niets meer gehoord. Zes weken later is de drievoudige wereldkampioen op hoogtestage in Utah in de VS. In de GP Gippingen/Aargau (10 juni) maakt hij zijn rentree. In de Tour strijdt hij voor een achtste groene trui, dit keer met Wout van Aert als tegenstander. Zijn nieuwe coach, Jens Van Beylen schat in: “Peter moest er fysiek en mentaal uit. Noem het een volledige reset.”
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.