.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Ineos Grenadiers

Proefkonijn voor Ganna en ook zijn vrouw had het uurrecord in handen: wie is Bigham, de ‘nerd’ die het record van Campenaerts van de tabellen veegde?

WielrennenDaniel Bigham is de nieuwe houder van het werelduurrecord. Daniel wie? Portret van de onbekende Brit, geheim wapen van Ineos en geobsedeerd door aerodynamica en techniek. “Hij is zeer intelligent.”

4 reacties

 • Lieven tanghe

  1 maand geleden
  Ganna zal boven de zestig rijden als hij het probeert .
 • Marnix Hemeryck

  1 maand geleden
  Een renner kan het record aan Wout van Aert ! Maar dat ligt ver van zijn gedachten
 • pierre samaey

  1 maand geleden
  Dat Gana bang is zegt genoeg over het record, maar men moet eerlijk zijn buuten Vlaanderen kende bijna niemand ook Victor Campenaerts toen hij aan de poging begon. Alkes kan dus.
 • Mieke Ponet

  1 maand geleden
  Eerst toch wel zien want dat record van Vic is zeer scherp, veel kunnen wel 55 per uur rijden maar één uur dat volhouden is natuurlijk iets anders. Als het zo gemakkelijk was waarom doen er dan zo weinig renners iets mee.
 1. Tom Boonen weet uit ervaring hoe “zot” het nu wordt voor Remco Evenepoel: “Toen ik wereldkampioen werd, kampeerden meisjes voor huis van mijn ouders”
  PREMIUM
  WK wielrennen
  2

  Tom Boonen weet uit ervaring hoe “zot” het nu wordt voor Remco Evenepoel: “Toen ik wereldkam­pi­oen werd, kampeerden meisjes voor huis van mijn ouders”

  Tom Boonen werd wereldkampioen in 2005. En dus is onze analist dé ervaringsdeskundige over aan wat Remco Evenepoel zich nu mag verwachten. Wel... “Het wordt zot.” En dus heeft Boonen enkele tips. “Ik zou hem aanraden om zo veel mogelijk weg te blijven uit Schepdaal en in zijn vaste stek in Spanje te overwinteren.” En moet hij de Tour de France in 2023 rijden volgens Boonen?