Roglic.
Volledig scherm
Roglic. © EPA

Primoz Roglic verlengt contract bij Jumbo-Visma tot 2025

WielrennenZe willen de beste van de wereld worden, en daar hebben ze Primoz Roglic (32) voor nodig. Jumbo-Visma brak vandaag het contract van zijn Sloveense kopman open tot 2025. De ploeg laat de Tour niet los.

4 reacties

 • stefan walewijns

  1 jaar geleden
  Roglic is een absolute topper, als renner en ook als mens,!
 • Erwin Jacobs

  1 jaar geleden
  Toprenner, topmens
 • Jonah Kemps

  1 jaar geleden
  Natuurlijk blijft die daar de volgende jaren gaan ze toch nog allemaal voor hem knechten daar dus dan kan hij zijn doelen het gemakkelijkste bereiken.
 • Benny Alossery Alossery

  1 jaar geleden
  Logisch,, één van de beste renners ter wereld
 1. Monumentenzorg bij de groten anders bekeken: Van der Poel doet op zijn manier beter dan Merckx, ook Van Aert en Pogacar historische uitschieters
  11

  Monumenten­zorg bij de groten anders bekeken: Van der Poel doet op zijn manier beter dan Merckx, ook Van Aert en Pogacar histori­sche uitschie­ters

  Dat de besten van het peloton aan Monumentenzorg doen. Voor het eerst dit seizoen krijgen we Tadej Pogacar, Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Julian Alaphilippe samen aan de start van een koers. Wat moet dat straks allemaal geven in Milaan-Sanremo? Tip voor de pronostikeurs die houden van wat scorebordlogica: zaterdagavond staan ze alle vier bijna zeker in de top tien van de uitslag.