RV
Volledig scherm
© RV

Pogacar, Pidcock en Vingegaard stellen teleur: drie grote vraagtekens voor Luik-Bastenaken-Luik

WielrennenTom Pidcock moest al op de eerste beklimming van de Muur van Hoei lossen. Ook de nummers één en twee van de Tour waren niet in hun sas. Jonas Vingegaard gaf op en Tadej Pogacar toonde voor het eerst in twee jaar een teken van zwakte. Luik-Bastenaken-Luik heeft er drie grote vraagtekens bij.

4 reacties

 • Frank Claes

  3 maanden geleden
  Prachtige overwinning van een heel nuchtere jongen waar we nog veel meer gaan van zien in de toekomst. Nog van dat Dylan ..je kunt dat. Heel Diest en omstreken duimen voor u. Chapaeu!
 • Guy Bekaert

  3 maanden geleden
  Proficiat Dylan je verdient meer lof dan je krijgt !
 • Henk Juwet

  3 maanden geleden
  Klasse Dylan zonder veel boe of ba jij blijft tenminste jezelf proficiat en zondag zien we je terug daar ben ik zeker van
 • Eddy Defrijn

  3 maanden geleden
  Proficiat Dylan, vandaag gewoon de beste onder de toch wel wereldtoppers en dit na een heel goed voorseizoen.Dit getuigd veel klasse. Zondag duimen we mee voor jou.
 1. Enkele schaduwfavorieten verloren al kostbare seconden en de Belgen maken indruk: dit was het Deense drieluik
  Tour de France

  Enkele schaduwfa­vo­rie­ten verloren al kostbare seconden en de Belgen maken indruk: dit was het Deense drieluik

  Dylan Groenewegen won gisteren de derde en laatste rit op Deense bodem. De passage door Denemarken zullen de renners niet snel vergeten. Het volk kwam massaal naar buiten. De Deense bevolking maakte er een waar volksfeest van. Maar voor sommige renners verliep het net iets minder. Zij scoorden amper tot geen punten in de Gouden Tour en verloren al kostbare seconden.
 2. “Wat Wout elke dag doet op zijn fiets, is niet eerlijk voor de rest”: buitenland­se pers ziet Van Aert toetreden tot de galerij der groten
  Tour de France
  40

  “Wat Wout elke dag doet op zijn fiets, is niet eerlijk voor de rest”: buitenland­se pers ziet Van Aert toetreden tot de galerij der groten

  Wout van Aert siert ook de buitenlandse pers. Hoe kan het ook anders na die grootse Tourzege van gisteren? La Gazzetta dello Sport geeft hem een 10 op 10. L’Équipe denkt aan psychologische hulp voor de concurrentie. En in Spanje wijzen ze naar de trotsheid van zowel Vlamingen als Walen. “Zelden heb ik zo’n monster van een renner gezien.”