Mathieu van der Poel tussen Philip (links) en Christoph (rechts) Roodhooft.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel tussen Philip (links) en Christoph (rechts) Roodhooft. © Photo News

Ploegmanager Alpecin-Fenix blijft voorzichtig, maar bevestigt wel interesse in de Tour: “Als de vraag komt, dan zullen we uiteraard ‘ja’ zeggen”

WielrennenDe kans dat Mathieu van der Poel met Alpecin-Fenix deelneemt aan de Tour is weer wat groter geworden. Ploegmanager Philip Roodhooft blijft voorzichtig - er zijn nog geen concrete afspraken -, maar hij geeft wel te kennen dat de interesse sterk is. “Als de vraag komt, zullen we uiteraard ‘ja’ zeggen.”

0 reacties

  1. Daar is Wout: Van Aert trekt al joggend koets met zoontje Georges  voort
    Wielrennen
    13

    Daar is Wout: Van Aert trekt al joggend koets met zoontje Georges voort

    Wout van Aert is sinds dit weekend weer in het land z’n succesvolle passage op de Olympische Spelen in Tokio. Van Aert pakte in de wegrit knap zilver, de tijdrit viel met een zesde plaats lichtjes tegen - niet geheel onlogisch, na een slopende Ronde van Frankrijk en z'n inspanningen tijdens de wegrit drie dagen eerder. Onze landgenoot geniet nu van een korte rustperiode, al is dat relatief. Van Aert onderhoudt al joggend de conditie en koppelt daarbij het nuttige aan het aangename: tijdens z’n looptocht trekt ie zoontje Georges in de koets voort.