© Bernard Demoulin
Volledig scherm
PREMIUM
© © Bernard Demoulin

‘Pizza Boy’ Remco Evenepoel blikt terug en kijkt vooruit aan de hand van een quattro stagioni: “Ik kan opnieuw door een muur gaan”

WielrennenWaar een commerciële fotoshoot/tv-spotopname al niet goed voor is. In alle rust praatte VTM-collega Maxim Goethals bij Pizza Hut in Wilrijk even bij met Remco Evenepoel (21). Wij verwerkten de gespreksingrediënten in een… quattro stagioni.

3 reacties

 • Jean-Marie GUILMIN

  3 maanden geleden
  Renco Evenepoel boeit. Door zijn manier van rijden, ook door zijn manier van zijn op zijn nog jonge leeftijd.En de mensen boeien is niet voor iedereen weggelegd. Velen vinden ook in hem het enthousiasme terug van wanneer Eddy Merckx koerstte. Dit meemaken met Remco zou fantastisch zijn
 • glenn wouters

  3 maanden geleden
  De krant heeft precies niet genoeg ruimte om alle aandacht aan Remco te geven. Elke dag lees je enkel over Remco. Steengoed renner, vriendelijke gast, daar zeker niet van. Maar ik hoop dat ze hier al eens van overkill gehoord hebben. Misschien een idee om elke dag eens een andere Belgische wielrenner in de schijnwerper te zetten. Zo komen we over elke renner iets te weten.
 • van Dessel Wim

  3 maanden geleden
  Die Remco heeft toch wel het een en ander in zijn mars hoor, hopelijk groeit hij snel terug door naar zijn beste niveau en mogen we nog heel veel mooie dingen van hem zien ... Succes jongeman!
 1. KOERS KORT. Sander Armée trekt naar Cofidis, Josef Cerny verlengt contract bij Lefevere
  Wielrennen

  KOERS KORT. Sander Armée trekt naar Cofidis, Josef Cerny verlengt contract bij Lefevere

  Sander Armée zet zijn wielercarrière verder bij Cofidis. De 35-jarige routinier ondertekende bij de Franse WorldTourploeg een contract voor een seizoen. Armée komt over van het Zuid-Afrikaanse Team Qhubeka, waar hij een jaar aan de slag was. Daarvoor droeg hij zeven seizoenen het shirt van Lotto. Hij bezorgde dat team een ritzege in de Ronde van Spanje (in 2017). Vorig jaar volgde een etappezege in de Ronde van Poitou-Charentes.
 2. KOERS KORT. De Buyst tot eind 2024 bij Lotto-Soudal
  Wielrennen

  KOERS KORT. De Buyst tot eind 2024 bij Lot­to-Soud­al

  Lotto-Soudal heeft het contract van de jarige Jasper De Buyst (28) opengebroken. Onze landgenoot - die nog tot eind 2022 vastlag - blijft nu zeker tot eind 2024 bij de ploeg van de nationale loterij koersen. De Buyst was de voorbije jaren een belangrijke schakel in de sprinttrein van Caleb Ewan. Een rol die hij ook in de toekomst wil blijven vervullen. “Uiteraard zal ik me de komende seizoenen ook voor de volle honderd procent geven in dienst van Caleb Ewan. Ik zet al enkele jaren mijn persoonlijke ambities opzij in dienst van een kopman. Daarom wordt het wat aftoetsen om opnieuw ook mijn eigen kans te gaan. Het zou in ieder geval fijn zijn om een combinatie te kunnen doen. Uiteraard wil ik graag nog enkele koersen winnen.”