Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Piepjonge Magnus Sheffield bekroont overmacht Ineos-Grenadiers in Brabantse Pijl: “We hadden bijna een beloftenploeg in de finale”

WielrennenDe Brabantse Pijl heeft zijn jongste winnaar in zestig jaar tijd gebaard. Neoprof Magnus Sheffield - amper 19 jaar - profiteerde van het overtal van Ineos-Grenadiers in een kopgroep met ook nog Evenepoel, Wellens en Cosnefroy. De Fransman werd tweede, Barguil derde nadat Wellens werd gedeklasseerd na een zwieper in de sprint. 

45 reacties

 • Kim Jaspers

  4 maanden geleden
  Het kunnen niet allemaal ja-knikkers zijn. Peper en zout in koers eindelijk! Sterk gereden Remco
 • Eric De Baeremaeker

  4 maanden geleden
  Deze jongen kan in alle anonimiteit groeien , als het een Belg moest zijn dan stonden de kranten al vol dat het weeral een nieuwe Merckx is . Waar blijven de leeftijdsgenoten van Remco ?
 • dretie munkies

  4 maanden geleden
  Zowel Evenepoel als Wellens verdienen een ferme schorsing !
 • Jacky Linassi

  4 maanden geleden
  Een terechte winnaar. En wat Remco betreft : blijf authentiek. Je maakt de koers, winnen of niet.
 • Jef Berx

  4 maanden geleden
  Zo mag men niet koersen met negen voorop en 3 ploegmaats van Dezelfde ploeg dan mag men niet meewerken Driesen de ploeglijder van Merckx vroeger draait zich om in zijn graf
 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.