Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Pidcock na het veldrijden en de klassiekers ook ambitieus in mountainbike: “Ik heb ze getoond wat ik kan”

WielrennenNa het veldrijden, de klassiekers. Na de klassiekers: mountainbike. Tom Pidcock (21) begint vandaag al aan deel drie van het nieuwe wielerseizoen. In Leukerbad neemt hij deel aan de eerste wedstrijd van de Swiss Bike Cup. De Brabantse Pijl winnen was mooi en tweede worden in de Amstel voelt nog altijd zuur. Maar toch: “Ik heb ze wel getoond wat ik kan.”

5 reacties

 • patrick de bock

  2 jaar geleden
  Pidcock wordt de tweede Mathieu, en helemaal geen bleiter. De schande van de Amstel: Daar werd hem de zege ontstolen, de eerste beelden waren heel duidelijk
 • joos michiels

  2 jaar geleden
  Ik was eigenlijk grote fan. Ben dat als koersliefhebber altijd als je talent ziet rijden,...maar blijkt geen kampioen te zijn naast de fiets. Zure en slechte verliezer.
 • hugo lachi

  2 jaar geleden
  hij word een van de beste
 • Peter Van Mol

  2 jaar geleden
  Blijft bleiten over de Amstel. Grote kampioenen laten dat achter zich...
 • stefaan lalonge

  2 jaar geleden
  Hij heeft dit jaar een enorme progressie gemaakt. In de BP en AG minstens de evenknie van Wout en dit op 21 jarige leeftijd is fenomenaal. Bovendien is hij zeer goed omringd bij Ineos. Hij behoort nu reeds in zware ééndagswedstrijden tot de absolute wereldtop. Als hij de wegrit rijdt op de OS en ook voor het WK een zeer gevaarlijk heerschap.