Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Philipsen hoopt in navolging van Pogacar zijn 2020 op te fleuren in het BK: "Had Tadej nog gezegd dat hij goede Tour zou rijden"

Wielrennen"Ik heb Tadej Pogacar zondagavond een bericht gestuurd om hem te feliciteren en hij heeft meteen geantwoord. Dat vind ik toch wel straf, want ik vermoed dat zijn telefoon roodgloeiend stond." Dat zegt Jasper Philipsen (22), de toekomstige ex-ploegmaat en leeftijdsgenoot van de nieuwe Tourwinnaar. Philipsen zelf probeert vandaag het BK te winnen. Al zal dat na een paar valpartijen niet meevallen.

0 reacties

  1. ‘Day after' Antwerp Port Epic deed rug van Van der Poel toch weer goed zeer, maar “de handdoek wordt nog niet gegooid”
    Wielrennen
    11

    ‘Day after' Antwerp Port Epic deed rug Van der Poel toch weer goed zeer, maar “de handdoek wordt nog niet gegooid”

    Eerst het slechte nieuws: the day after zijn overwinning de Antwerp Port Epic deed de rug van Mathieu van der Poel weer goed zeer. Maar het goede nieuws is: MvdP heeft de handdoek voor het WK nog niet gegooid. Komende zaterdag in de GP Impanis gaat de Nederlander nog een keer zijn benen testen. Dat hij op zondag 26 september aan de start van het WK staat, lijkt hoe langer, hoe meer waarschijnlijk.