Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Philipsen hoopt in navolging van Pogacar zijn 2020 op te fleuren in het BK: "Had Tadej nog gezegd dat hij goede Tour zou rijden"

Wielrennen"Ik heb Tadej Pogacar zondagavond een bericht gestuurd om hem te feliciteren en hij heeft meteen geantwoord. Dat vind ik toch wel straf, want ik vermoed dat zijn telefoon roodgloeiend stond." Dat zegt Jasper Philipsen (22), de toekomstige ex-ploegmaat en leeftijdsgenoot van de nieuwe Tourwinnaar. Philipsen zelf probeert vandaag het BK te winnen. Al zal dat na een paar valpartijen niet meevallen.

0 reacties

 1. In het spoor van Eli Iserbyt, favoriet in Ethias Cross in Lokeren: “Eigenlijk zou ik graag eens een seizoen starten met iederéén”
  Play
  Veldrijden
  7

  In het spoor van Eli Iserbyt, favoriet in Ethias Cross in Lokeren: “Eigenlijk zou ik graag eens een seizoen starten met iederéén”

  Op Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock is het nog een tijdje wachten. Maar Pauwels Sauzen-Bingoal start in de Ethias Cross in Lokeren wel nagenoeg op volle sterkte. De drietand Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout moet ook dit seizoen weer gensters slaan. Iserbyt is de uittredende winnaar in Lokeren en start opnieuw als topfavoriet. Wij trokken mee in zijn spoor.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).