Philippe Gilbert stopt eind 2022 met wielrennen: “Het wordt tijd om een beetje te genieten”

WielrennenDe finishlijn is in zicht. Philippe Gilbert stopt op het einde van 2022 met koersen. Gilbert zal dan aan het eind van een contract van drie jaar met Lotto-Soudal zijn. Eind 2022 zal Gilbert ook 40 jaar zijn. En 21 jaar professioneel wielrenner. En dan is het mooi geweest.

29 reacties

 • ROGER DEPREZ

  3 weken geleden
  Met alle respect voor Phil maar hij had al moeten stoppen maar hij kreeg nog een vet contract bij Lotto-Soudal van maar liefst 3 jaar, onbegrijpelijk maar waarschijnlijk een contract tussen vrienden en wat doet een mens dan....
 • Gunther Podevyn

  3 weken geleden
  Tegen dat hij stopt zal hij veel geld gekregen hebben van Lotto om niets te doen..Heeft niks gewonnen tot nu toe bij Lotto. Maar wel de Lotto!!
 • Eddy Van De Velde

  3 weken geleden
  2 jaar telaat. Moest zijn carrière met quickstep afgesloten hebben.
 • Youri Verstraete

  3 weken geleden
  2 jaar te laat. Vele goeie renners hebben moeten wijken bij Lotto Soudal voor het het geld dat ze nodig hadden om deze oudheid te blijven betalen... Ondergang van de ploeg wordt het. Gilbert was enkel top toen zijn haar wit was en zijn huid vol kraters zat. Moet ik er nog een tekening bij maken?
 • Sepp Bladder

  3 weken geleden
  Groot kampioen, maar had 2 jaar geleden moeten stoppen. Een miljoen per jaar? Als de Lotto geen overheidsbedrijf was, had ik hier geen probleem mee gehad, geld had geïnvesteerd kunnen worden in jeugdwerking.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei