Philippe Gilbert.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Gilbert. © Photo News

Philippe Gilbert over z’n (amper 23 dagen durende) break: “Als ik de Ronde had gereden, was ik hooguit 15de geworden. Maar wat heb ik daaraan?”

Wielrennen23 dagen. Langer heeft een zelf opgelegde pauze van Philippe Gilbert (38) niet geduurd. Gilbert besliste na Gent-Wevelgem om voor even te stoppen met koersen. Vandaag komt hij weer aan de start van de Waalse Pijl en zondag rijdt hij Luik-Bastenaken-Luik. 23 dagen, dat is misschien te weinig, vreest hij. En indien niet, dan heeft een zware val op training alvast niet geholpen.

3 reacties

 • Youri Verstraete

  5 maanden geleden
  Haha, die zit al in een break vanaf het moment dat hij tekende bij Lotto... Rijdt enkel nog in het midden van het pak om gemakkelijk de ritten uit te rijden en het geld binnen te rijven. Slim gezien van hem, ultieme domme zet van Lotto, dit wordt hun ondergang.
 • Marcel Bontinck

  5 maanden geleden
  Het jaar te veel voor Philippe,zou nu beter zijn plaats afstaan aan een jongere en gaan rentenieren.
 • ERIK DEFORCE

  5 maanden geleden
  Beter zijn fiets aan de haak hangen want hij brengt niet meer op.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).