Remco Evenepoel en zijn ploegmaats van Deceuninck-Quick.Step.
Volledig scherm
Remco Evenepoel en zijn ploegmaats van Deceuninck-Quick.Step. © PN

“Pfjoew”: Remco Evenepoel test voor eerste keer weer de benen op de Muur, en dat heeft hij gevoeld

WielrennenVerrassing! De mannen van Deceuninck-Quick.Step kregen onverwacht bezoek tijdens de verkenning van het parcours van de Omloop. Op weg naar Geraardsbergen kwam Remco Evenepoel plots aansluiten. Hij testte voor de eerste keer weer de benen op de Muur. En dat deed pijn.

5 reacties

 • Jan Van Rompaey

  1 jaar geleden
  Hou hem in toom.
 • Peter Van Mol

  1 jaar geleden
  Wat een talent. De andere renners in topvorm, volle bak de muur op en Remco moet niet eens lossen!
 • Lisette Van Eester

  1 jaar geleden
  Niet forceren Remco .
 • Yves Steenssens

  1 jaar geleden
  Niet te forsig he , ge hebt nog maanden tijd
 • luc lannoo

  1 jaar geleden
  Rustig aan Remco het is nog veel te vroeg om nu al zo hard door te fietsen u hebt 3 maanden stil gelegen en moet eerst rustig opbouwen en dan komt het wel weer zoals vroeger.
 1. “Ik moet opletten als de kinderen naast me zitten dat ik per ongeluk geen klap uitdeel”: analist Marcel Kittel geeft toe dat sprinten nog altijd in hem zit
  PREMIUM
  Tour de France

  “Ik moet opletten als de kinderen naast me zitten dat ik per ongeluk geen klap uitdeel”: analist Marcel Kittel geeft toe dat sprinten nog altijd in hem zit

  Vijf jaar lang was hij de beste sprinter ter wereld. Tussen 2013 en 2017 won hij 14 ritten in de Tour de France. Vandaag is hij analist voor de NOS. Marcel Kittel (34) over sprinten op het grootste podium dat er is. En hij grapt ook over de gevaren die zijn naasten riskeren wanneer hij naar de aankomst van zo’n prangende sprint kijkt. “Ja. Ik word nog elke keer nerveus in de laatste kilometer. Dan schiet mijn hartslag omhoog. Het is moeilijk te omschrijven. Sprinten zit gewoon nog in me.”