Peter Sagan na zijn ritwinst.
Volledig scherm
Peter Sagan na zijn ritwinst. © VTM Nieuws

Peter Sagan ontkent transfer voor 8 miljoen naar Deceuninck-Quick.Step niet: “Zijn mijn zaken niet”

Wielrennen“Not my business”. Mijn zaken niet. Meteen na zijn spurtzege in Foligno heeft Peter Sagan bij onze collega Maxim Goethals gereageerd op de transfergeruchten. Volgens de Italiaanse Gazzetta dello Sport heeft Patrick Lefevere een bod van acht miljoen euro gedaan om drievoudig wereldkampioen Peter Sagan (31) volgend jaar naar zijn ploeg te halen. Sagan is einde contract bij Bora, dat niet erg veel interesse lijkt te tonen om het contract van Sagan (5,5 miljoen euro per jaar) te vernieuwen. 

56 reacties

 • Eduard Dierckx

  1 maand geleden
  Een knappe zet van Lefevre om Sagan aan te trekken want QS heeft ook reclame inkomsten nodig en daar is Peter de Grote de geknipte man voor en ondertussen fietst hij toch maar weer de zoveelste puntentrui bijeen.
 • marc van neerveldt

  1 maand geleden
  Eenmaal bij lefevre gaat hij terug beginnen winnen
 • louis meuleman

  1 maand geleden
  Wat een gedoe over 4 miljoen per jaar voor een van de beste wielrenners 3 maal wereldkampioen als er voetballers zijn in Belgie die dit ook verdienen en nog niks bewezen hebben en meer op de bank zitten dan spelen
 • Paul Van Hooland

  1 maand geleden
  Men gaat jaloezie onder de wolfpack renners brengen . Dat mag niet .
 • Piet Bataillie

  1 maand geleden
  Sagan niet te vroeg afschrijven. Maar die 8 miljoen, is dat gespreid over 2 a 3 jaar ? Lefevere weet goed wat hij doet, dus dit is berekend.
 1. Bissegger rondt lange vlucht af en wint vierde etappe in Ronde van Zwitserland, Van der Poel blijft leider
  Wielrennen
  1

  Bissegger rondt lange vlucht af en wint vierde etappe in Ronde van Zwitser­land, Van der Poel blijft leider

  De Zwitser Stefan Bissegger (EF Education-Nippo) heeft de vierde rit in de Ronde van Zwitserland (2.UWT) op zijn naam geschreven. Hij haalde het in een sprint van Benjamin Thomas (Groupama-FDJ) en Joey Rosskopf (Rally Cycling). Edward Theuns won de sprint van het peloton ruim vijf minuten later. De Nederlander Mathieu van der Poel (Alpecin-Fenix), die de voorbije dagen zijn bloedvorm toonde met winst in de tweede en derde etappe, blijft in het algemene klassement aan kop.