Mads Pedersen.
Volledig scherm
Mads Pedersen. © Photo News

Pedersen wint een schitterende editie van Gent-Wevelgem, Van Aert en Van der Poel verzorgen spektakel maar kopen er niets mee

Gent-WevelgemMads Pedersen (24) heeft een schitterende editie van Gent-Wevelgem gewonnen. De Deen was in een finale om duimen en vingers van af te likken de betere van Sénéchal en Trentin. Favorieten Van Aert en Van der Poel verzorgden het spektakel onderweg, maar reden elkaar zo wel het verlies in.

15 reacties

 • patrick isenborghs

  11 maanden geleden
  als je denkt zelf de beste te zijn moet je zelf de koers in handen nemen , weg demareren en desnoods solo gaan .Mathieu heeft het nochthans al een paar keer laten zien hoe je het probleem met slepers op lost , zelfs tegen een ganse ploeg zonder er achteraf er veel bla bla voor de camera over te maken. Rekenen en rondkijken doen sprinters , hardrijders knallen er als uit , eventueel met het risico om zelf op hun bek te gaan
 • antoine maes

  11 maanden geleden
  Eerst de schuld van Sagan P dan de schuld van Roglic en nu de schuld Van der Poel M. wie is de volgende in het regeltje van vier. Van Aert rijdt als een beginneling rekent op zijn sterkte maar moet slimmer koersen.
 • Jellerich Callens

  11 maanden geleden
  Moest Wout zo goed zijn, dan had hij zelf gewonnen. Triestig om het op een ander te steken. Dit zal hem nog vaak overkomen.
 • Eric Urkens

  12 maanden geleden
  Altijd veel sympathie gehad voor de renner die Vanderpoel is en was. Deze sympathie kreeg vandaag een fikse knauw. Foei Matieu.
 • Gisèle Van Diest

  12 maanden geleden
  Verlede jaar Vandepoel een topcoureur... Dit jaar serieus van zijn voetstuk gevallen. Hij kan geen prijs meer rijden en kan alleen nog wielkeszuiger en profiteren van de kracht van een ander. Wat valt die tegen zeg! Ik ben fan af!
 1. Blijven Doorperen: BelOrta zorgt voor aparte steun op het WK-parcours voor Belgische ploeg en... Michel Wuyts en José De Cauwer
  Play
  WK wielrennen
  3

  Blijven Doorperen: BelOrta zorgt voor aparte steun op het WK-par­cours voor Belgische ploeg en... Michel Wuyts en José De Cauwer

  Blikvanger op het WK wielrennen in Leuven: de vele leuzes op straat. We zagen al een zebrapad dat omgetoverd werd tot een ode aan Wout van Aert en nu steunt ook BelOrta onder het motto ‘Blijven doorperen’ de Belgische wielerploeg met aparte leuzes op het parcours. En ook Michel Wuyts en José De Cauwer ontbreken niet. Het duo geeft morgen voor het laatst samen commentaar.