Patrick Lefevere.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Lefevere. © Photo News

Patrick Lefevere schrikt niet van manier van zakendoen van Hans van Kasteren: “Een Hollander met een grote bek”

WielrennenZe kennen mekaar al heel lang. En dus schrikt Patrick Lefevere er niet meer van, hoe Hans van Kasteren zaken doet. Vorige week nog bood Van Kasteren de vier veldrijders Wyseure, Verstrynge, Van Kessel en Hermans aan bij Lefevere. “Het was een pakket, te nemen of te laten. Dinsdag hoorde ik dat Wyseure bij de broers Roodhooft heeft getekend.” Verstrynge gaat nu snel volgen.

26 reacties

 • patrick isenborghs

  10 maanden geleden
  Ben Spelmans & wat gaan die jongens moeten doen bij lefevre? Gaat hij ze direct promoveren tot kopmannen met het verdiende loon ? Onderschat de gebr Roodhoofd niet want die gasten weten zeer goed waar ze mee bezig zijn & met wie ze in zee moeten gaan. .Waarom denk je dat ze destijds direct een lang durend contract aanboden aan mvdp die ondertussen al 10 jaar onder hun vleugels zit.
 • patrick isenborghs

  10 maanden geleden
  Patrick Vandeputte de uci heeft daar niets maar ook niets aan te zeggen. Die 2 renners waren hadden geen contract & konden gaan & staan waar ze zelf wilden. En dat nu lefevre plotseling interesse heeft is enkel dat bij die crossers ook renners rondrijden die zeer veel potentieel hebben om een toprenner op de weg te worden.Iets dat roodhoofd al jaren wist .Nu is hij in zijn gat gebeten dat iemand anders met de vogels vliegen is.Die Gebr Roodhoofd zijn geen uilen en weten zeer goed wat ze doen
 • Daniel Decoster

  10 maanden geleden
  Je kan niet altijd winnen en alles krijgen
 • eric de bruyne

  10 maanden geleden
  Wyseure en Verstrynge hebben zelf gekozen voor welke ploeg ze willen rijden, maar ze mogen niet verschieten dat door die hele heisa, er in de toekomst bepaalde ploegen tegen hen zullen rijden, niet tegen hun ploeg, maar tegen hun persoon zelf, want wat er nu gebeurd is blijft wel degelijk altijd ergens hangen...
 • jan verheyen

  10 maanden geleden
  Als er een is met een grote mond is het toch wel lefevre. Die man is zeker ook niet te vertrouwen.
 1. Teleurgestelde Tormans scherp voor Van Kasteren, die Wyseure en Verstrynge naar Alpecin-Fenix brengt: “Dit ruikt naar mensenhandel”
  PREMIUM
  Veldrijden

  Teleurge­stel­de Tormans scherp voor Van Kasteren, die Wyseure en Verstrynge naar Alpe­cin-Fe­nix brengt: “Dit ruikt naar mensenhan­del”

  Jan Tormans stond op de skipiste in Oostenrijk, toen hij vernam dat Emiel Verstrynge en Joran Wyseure hem niet zullen volgen naar het nieuw project met Patrick Lefevere, maar vanaf 1 maart prof worden bij Alpecin-Fenix. “Ik verwijt die jongens niets. Dit is allemaal de fout van Hans van Kasteren. Zijn manier van handelen is beneden alle peil. Dit neigt naar voetbalpraktijken.”