Patrick Lefevere dineerde, zoals hij had aangekondigd, met Remco en Patrick Evenepoel.
Volledig scherm
Patrick Lefevere dineerde, zoals hij had aangekondigd, met Remco en Patrick Evenepoel. © Instagram

Patrick Lefevere, Remco Evenepoel en vader Patrick stemmen tijdens diner alle violen gelijk

WielrennenZo. Dat is tenminste duidelijk. Remco Evenepoel (22) blijft Patrick Lefevere trouw en trekt tot nader order níet naar Ineos. Het feest kan vrolijk worden verdergezet. Zondag, op de Brusselse Grote Markt. “Ik kijk ernaar uit.”

56 reacties

 • RENILDE DERME

  2 maanden geleden
  Wat wordt hier een hoop rotzooi gekletst. Wie kent de lonen van de renners. Zijn die dat in de media gepubliceerd worden bruto of netto, met bonussen, met extra premies per overwinning ? Remco wordt al ondersteund door Quick Step vanaf zijn 1ste jaar junior, en nog tot 2026. Heeft Remco ooit gezegd dat hij de ploeg wil verlaten ? Neen ! Remco weet hij de absolute kopman is bij Quick Step in de wedstrijden dat hij zal rijden. Welke andere ploeg kan hem dat garanderen. Geen enkele ! Dus.
 • Geert Van de Moortele

  2 maanden geleden
  Mochten de vrouwen niet mee ? Zij hebben toch ook een stem en een mening.
 • Mark Peeters

  2 maanden geleden
  Hebben geen ploeg om evt de Tour te kunnen winnen, zag je duidelijk in de Ronde v Spanje
 • Bernard Deplacie

  2 maanden geleden
  Ze zullen wel een grote sponsor vinden dat is een betere optie dan vertrekken. Gewoon verdubbeling v budget ; voor bedrijven van grote omvang is dan niet zoveel. Goedkope sport toch. Hebben nu reeds goede klimtrein met Vervaeke en V Wilder. Hirt, top, komt erbij. Alaphillipe. En op het vlakke ijzersterk.
 • Johan Planckaert

  2 maanden geleden
  lefevere moet zn ploeg volledig rond remco maken, dus meer ronderenners, vooral klimmers in de ploeg die meekunnen als ze eens doortrekken bergop.
 1. Niels Albert brandt Vanthourenhout, Sweeck en co vooruit in strijd tegen ‘Grote Drie’: “Geloof erin en vécht”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  1

  Niels Albert brandt Vanthouren­hout, Sweeck en co vooruit in strijd tegen ‘Grote Drie’: “Geloof erin en vécht”

  Onze columnist Niels Albert zag dit weekend de rentree van de wereldkampioen in het veld. Was het in Merksplas duidelijk dat hij nog niet zoveel op de crossfiets had gezeten, dan zag je daar zondag in Overijse niet veel meer van, klinkt het. Maar het idee dat Pidcock vanaf volgend weekend moeilijk te verslaan zal zijn, daar doet onze columnist niet aan mee. “Als Vanthourenhout in Overijse één belangrijk signaal gaf, dan is het wel dat het kán.” Ook als Van der Poel en Van Aert terugkeren. Vandaar zijn warme oproep: “Werp niet bij voorbaat de handdoek.”