Patrick Lefevere dineerde, zoals hij had aangekondigd, met Remco en Patrick Evenepoel.
Volledig scherm
Patrick Lefevere dineerde, zoals hij had aangekondigd, met Remco en Patrick Evenepoel. © Instagram

Patrick Lefevere, Remco Evenepoel en vader Patrick stemmen tijdens diner alle violen gelijk

WielrennenZo. Dat is tenminste duidelijk. Remco Evenepoel (22) blijft Patrick Lefevere trouw en trekt tot nader order níet naar Ineos. Het feest kan vrolijk worden verdergezet. Zondag, op de Brusselse Grote Markt. “Ik kijk ernaar uit.”

56 reacties

 • RENILDE DERME

  4 maanden geleden
  Wat wordt hier een hoop rotzooi gekletst. Wie kent de lonen van de renners. Zijn die dat in de media gepubliceerd worden bruto of netto, met bonussen, met extra premies per overwinning ? Remco wordt al ondersteund door Quick Step vanaf zijn 1ste jaar junior, en nog tot 2026. Heeft Remco ooit gezegd dat hij de ploeg wil verlaten ? Neen ! Remco weet hij de absolute kopman is bij Quick Step in de wedstrijden dat hij zal rijden. Welke andere ploeg kan hem dat garanderen. Geen enkele ! Dus.
 • Geert Van de Moortele

  4 maanden geleden
  Mochten de vrouwen niet mee ? Zij hebben toch ook een stem en een mening.
 • Mark Peeters

  4 maanden geleden
  Hebben geen ploeg om evt de Tour te kunnen winnen, zag je duidelijk in de Ronde v Spanje
 • Bernard Deplacie

  4 maanden geleden
  Ze zullen wel een grote sponsor vinden dat is een betere optie dan vertrekken. Gewoon verdubbeling v budget ; voor bedrijven van grote omvang is dan niet zoveel. Goedkope sport toch. Hebben nu reeds goede klimtrein met Vervaeke en V Wilder. Hirt, top, komt erbij. Alaphillipe. En op het vlakke ijzersterk.
 • Johan Planckaert

  4 maanden geleden
  lefevere moet zn ploeg volledig rond remco maken, dus meer ronderenners, vooral klimmers in de ploeg die meekunnen als ze eens doortrekken bergop.
 1. Amateur Gerben Kuypers is opvallendste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthourenhout niet meer aan de orde”
  7

  Amateur Gerben Kuypers is opvallend­ste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthouren­hout niet meer aan de orde”

  Sven Vanthourenhout heeft zijn selectie voor het WK veldrijden in Hoogerheide (3 tot 5 februari) bekendgemaakt. Naast de onbetwiste kopman Wout van Aert zijn dat Belgisch en Europees kampioen Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt, Timo Kielich, Jens Adams, Laurens Sweeck, Toon Vandebosch, Niels Vandeputte en - zoals verwacht - ook Gerben Kuypers.