Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo Photo News

Patrick Lefevere over zijn sponsors, (tijdelijk) loon inleveren en herstel Evenepoel: “Er is iets te optimistisch gereageerd”

WielrennenDe eerste koersen zijn alweer geschrapt, met Remco Evenepoel gaat het minder goed dan verhoopt en in maart zal blijken of hoofdsponsor Deceuninck het contract met Patrick Lefevere wel of niet verlengt. Maar na het crisisjaar 2020 is de wielermanager strijdvaardiger dan ooit tevoren. “Stel dat ik morgen een sponsor vind – die er voor alle duidelijkheid nu niet is – die het dubbele biedt, dan ben ik weg. Of Deceuninck geeft hetzelfde.”

17 reacties

 • Albert Jacobs

  8 maanden geleden
  Zijn entourage en de pers en de sponsors en Remco zelf hebben een beetje te hoog van de toren geblaast
 • Rushmore Peetermans

  8 maanden geleden
  Oei het goudhaantje brengt niet genoeg op voor den ogenblik, de schuld van iemand anders dus. Dat Remco eerst een koers leert rijden met ervaren mensen en dan minder stommiteiten doet.
 • ROGER DEPREZ

  8 maanden geleden
  Ik ben het nog altijd niet vergeten hoe hij zijn eigen renner Gert Steegmans flikte in het kampioenschap van België, maar daar spreekt hij natuurlijk niet over. Gert moest weg bij Lefevere en dat ging moeilijk als Gert kampioen van België werd en de hele ploeg werkte daar aan mee in de laatste kilometers. Mooie teamspirit.
 • Rik Clarysse

  8 maanden geleden
  Ik dacht dat Lefevere voor discipline stond?? Breng peacock Evenepoel wat nederigheid bij.
 • Germain De Block

  8 maanden geleden
  Dezelfde grootspraak als evenepoel.zou wat nederig mogen zijn en dankbaar dat hij zaken mag schikken in de rechtbank of hij zat vast.