Patrick Lefevere.
Volledig scherm
Patrick Lefevere. © BELGA

Patrick Lefevere over geval-Colbrelli: “Wij zetten een renner met Covid meteen op non-actief en doen hartonderzoeken”

WielrennenQuick.Step-Alpha Vinyl is met dertien zeges goed aan het seizoen begonnen, maar door de vele zieken kon ‘The Wolfpack’ zijn stempel nog niet echt drukken op het eendagswerk. Met de grote klassiekers voor de deur is het stilaan tijd voor de troepen van Patrick Lefevere om terug te slaan. “Voor ons is deze periode hét moment van het seizoen.” Daarnaast was Lefevere ook geschrokken door het geval-Colbrelli.

4 reacties

 • Kirby Morgan

  5 maanden geleden
  En in andere ploegen niet P.L.? Of is QS de enige ploeg met competente dokters?
 • rudy de clerck

  5 maanden geleden
  Hij weet het weer beter
 • Rik Cappelle

  5 maanden geleden
  Mijnheer Lefevere moet ook eens kunnen aanvaarden dat wanneer 3/4 van zijn renners voor de voorjaarsklassiekers in de ziekenboeg zit er moeilijk mooie uitslagen gaan volgen. Maar ja hij is natuurlijk al 20 jaar veel gewoon hé. Nu niet alles is daarom nu al verloren maar het wordt een monsteronderneming om aan de aankomst te komen maar het kan nog.
 • Peter Buyck

  5 maanden geleden
  Als jonge renners hartproblemen ontwikkelen, dan klopt er iets niet in de training. Je kan je niet blijven verbergen achter 'medisch toezicht'. Er is ook zoiets als stress door prestatiedwang. Dit zijn niet langer atleten maar uitgeperste sportslaven.
 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.