Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Patrick Lefevere over eerste zege Cavendish in 1.159 dagen: “Dit is mijn verdienste”

WielrennenNa 1.159 dagen heeft Mark Cavendish (35) weer een koers gewonnen. De Cavback is daarmee een feit. Zes maanden geleden wilde niemand hem nog een contract geven. Toen stemde Patrick Lefevere in met een terugkeer naar zijn ploeg. “Als ik had gedacht dat het gedaan was met hem, dan had ik hem niet teruggenomen.”

6 reacties

 • Rudi Pieters

  4 weken geleden
  Rik Cavendish geeft veel ritzeges behaald inderdaad als sprinter maar als coureur komt hij nog niet aan de hielen van den dienen van lotto
 • rik cappelle

  4 weken geleden
  En dat Patrick 100% gelijk heeft en hij mag dit eens benadrukken. Diene van Lotto staat ganse dagen in de krant maar dan zonder uitslagen. Zelfs geen platte prijs behalen ze of het is eens zeer uitzonderlijk met Ewen.
 • René Pijnacker

  4 weken geleden
  Hij loopt er niet met in de picture?? En deze uitspraak dan?
 • Guy Faasen

  4 weken geleden
  Lefevere heeft een veel groter hart dan velen hier denken, alleen loopt hij er niet met in de picture!!
 • Gino De Jaeger

  4 weken geleden
  Leuk voor zowel Cav als Lefevere. De ene heeft laten zien dat hij het nog altijd kan de andere heeft laten zien dat hij een groot hart heeft en vooral een slimme ploegmanager is.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei